zorica dukic izmislila pricu

Zoričina majka javno prozvala ćerku zbog laži

“Razbolela sam se od nerviranja, jebaću mater i njoj i onom s kim se dogovorila o toj priči. Da li znate šta preživljava Gordana, Nenadova majka?”, bila je iskrena Zoričina majka.

Učesnici „Parova“ izgleda ne mogu bez skandala, pa je tako Zoricu Dukić rođena majka sinoć optužila da je u javnost plasirala priču o tome kako ju je pretukao Nenad Marinković Gastoz!

– Razbolela sam se od nerviranja, jebaću mater i njoj i onom s kim se dogovorila o toj priči. Da li znate šta preživljava Gordana, Nenadova majka? Koja crna istina, čula sam se sa Zoricom i Nenadom, deca spavaju, odmaraju se. Neću da mi familija preživljava stres – izjavila je Mira Dukić kad smo je pitali da li je tačno da joj je ćerka, koja kao ni Gastoz nije bila dostupna za komentar, pretučena.

Pošto je procurela informacija da je Gastoz priveden nekoliko sati posle završetka rijalitija jer je navodno u pijanom stanju nasrnuo na Dukićevu, ona je na društvenim mrežama brže-bolje objavila demanti.

– Odmah da demantujem laži!!! – napisala je Dukićeva status na svom Fejsbuk profilu, a potom je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je sa Gastozom zagrljena i na kojoj on pokazuje srednji prst.

– Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas ukrug vrti! Predstavljamo najlepši razbijeno krvavi nos, ruke, rebra itd.! Sram da vas bude! Stop novinarskim nasiljima (?!) nad zaljubljenima! – napisala je Zorica, a nedugo posle nje oglasio se i Gastoz.
– Hahaha, pa da li je moguće, burazeru, da zbog pišljivih dokumenata i naših budalaština ja ispao nasilnik nad ženama? Pa ovo je carski! Živeo MUP Srbije, uaaaa trte mrte medije! Sram da vas bude! Gde ide ovaj svet – napisao je na Fejsbuku Gastoz, koji je odmah nakon završetka rijalitija napravio dva prekršaja u saobraćaju, pošto je odmah posle žurke seo za volan ne ispuštajući špricer iz ruke.

Čitaj još  Parovi: Učesnik udario sam sebe flašom u glavu?!

Pored njega je tada bila i Zorica, pa je posle cele priče nejasno da li je Marinković privođen zbog nasilničkog ponašanja prema rijaliti supruzi ili zbog saobraćajnih prekršaja tokom vožnje u pijanom stanju.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply