zorica markovic o nadi topcagic

Zorica Marković: Nada Topčagić nema muda da peva u kafani!

“Sve velike zvezde su tuda prošle, ne znam šta ona glumi. Za njen nastup je odrađena reklama kao za sve pevače, imamo isti sistem za sve, ne mogu na Bi-Bi-Siju da je reklamiram, ona stvarno ne zna šta priča”, rekla je Zorica.

Zorica Marković je odgovorila je na prozivku Nade Topčagić da u njenoj kafani nije ispoštovana i da se razočarala u nju. Zorka se inače dugi niz godina bavi ugostiteljstvom, pa nije čudo kada dođe i do rasprave sa kolegama s obzirom na to da ih ima raznih, posebno jer ona nema dlake na jeziku!

– Želim da me ostave na miru svi i da se više ne jebu preko mojih leđa. Sada pričam konkretno o kolegama, ljudima i svima. Ako nisu aktuelni kroz bilo šta, ako se ne bore kao ja, ako ne spavaju da bi imali od čega da žive, neka me ne čačkaju. Ne zovem ih da rade džabe, niti ih zovem da meni zarađuju, gledam da svima bude dobro. Evo, javno pozivam kolege da se jave ako sam nekome ostala dužna jedan dinar, nikom, nikada. Svi dođu, uzme pare, a onda pljuju jasle sa kojih su se hranili, čast izuzecima – priča Zorica i dodaje:

– Nadu Topčagić sam zvala sto puta, na njeno da sam je zvala da peva u ‘Lepezi’, a ona ne bi prihvatila i da nema ‘leba da jede, nažalost, moram joj odgovoriti. Nije pevala ne zato što ona nije htela, nego zato što nema muda da stane pred publiku, jer je svadbarski pevač. Sve velike zvezde su tuda prošle, ne znam šta ona glumi. Za njen nastup je odrađena reklama kao za sve pevače, imamo isti sistem za sve, ne mogu na Bi-Bi-Siju da je reklamiram, ona stvarno ne zna šta priča, brblja i srlja. Zvala sam je da zaradi pare! Umesto da bude srećna, ona priča gluposti. Ne razumem, je l’ treba da sedim tamo i da čuvam Nadi strah, a ne da idem i da zarađujem pare – priča Zorka i nastavlja:

Čitaj još  Parovi: Žestoka noć u luksuznoj vili (VIDEO)

nada topcagic

– Mnogi dušmani koji su uzimali silne pare kod mene u kafani, pokušavaju da me ukaljaju, jedva dočekaju da pročitaju nešto loše o meni. Pa mnoge moje kolege silne pare su zaradile za ovih devet godina koliko radim u kafani, napravili imena i izašli iz mrtvih, prva Vesna Zmijanac, da ne nabrajam dalje, a ne znaju to da poštuju. Ako okrenem list i počnem da pričam istinu o pojedinim kolegama, debelo će najebati! Nemaju muda da kažu istinu. Ljubomorni su na sve, pa i na ove moje uspehe koje nižem u ugostiteljstvu. Krpili su me, pljuvali, gazili, mene samo što vodenički kamen nije mleo, a kamoli da me povrede neke reči od ljudi i laži, ali dosta više, pa da mi je na oko neko ispao, a ne Nada Topčagić. Svi koji su došli u ‘Perper’ vraćali su se. Nisam ja ološ koji ne isplaćuje ljude, sa svim najvećim zvezdama imamo najbolju saradnju – završava Zorica priču.

Obzirom da je otvoreno prozvala, sasvim smo sigurni da Nada neće tako lako preći preko ovih reči. U narednih nekoliko dana imaćemo prilike da čujemo i Nadino mišljenje, ili preciznije, odgovor u Nadinom maniru na Markovićkine prozivke.

izvor: Ivan Vuković, www.FOLKOTEKA.org