zorica markovic u poreskoj

Zorica Marković: Ispituju mene s malom kućom, a ne one koji imaju vile!

Pevačica ogorčena što nju ispituju, a ne neke njene mnogo bogatije kolege…

Inspektori Poreske uprave nastavili su da češljaju estradu i juče, a na saslušanju su bile Zorica Marković i Vesna Zmijanac.

Markovićeva, koja tvrdi da je čista pred bogom i narodom, kivna je što su se poreznici okomili na pevače, kad je ceo državni sistem urušen.

– Krenuli su da nas češljaju da bi se digla medijska prašina, da bi se zataškale neke druge stvari u državi. Ja sam mnogo mala sa svojom kućicom u odnosu na one koji ništa ne rade, a imaju zamkove, jahte, džipove. Samo udri po estradi – rekla je Zorica, a onda počela da zbijala šalu:

Pevačica tvrdi da je uvek sve svoje poreske obaveze izvršavala na vreme.

vesna zmijanac u poreskoj

– U mojoj kafani nikad nisam dala pare na ruke. Imam ugovore i muzičari se isplaćuju na mesečnom nivou. Od prodatih tiraža i nastupa uvek su se plaćali porezi, a raspadom sistema u državi sve se promenilo. Mi se tretiramo kao trgovci i zanatlije, plaćamo doprinose – zaključila je Markovićeva.

Vesna Zmijanac kaže da je i u njenom slučaju sve u redu, iako se u Poreskoj upravi zadržala više od tri sata.

Čitaj još  Bora Drljača: Proveravaju mi imovinu kao da sam Ceca!

– To je bio informativni razgovor i inspektori su bili vrlo korektni i ljubazni. Pevam 42 godine, pa dok se sa inspektorima ispričam oko mojih hitova, albuma, solističkih koncerata, prođe vreme! A kamoli dok oni unesu sve te podatke u kompjuter. Od imovine sam prijavila sve što imam – kuću, stan i sve ostalo – rekla je Zmijančeva.

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply