ceca raznatovic i zorica markovic

Zorica Marković i Ceca snimile istu pesmu! (VIDEO)

Megahit „Ljubav fatalna“, koji su folk zvezdi 1995. prodali Tucakovićeva i Futa Radulović, šest godina ranije komponovan sa drugačijim tekstom.

Najpoznatiji srpski autori Marina Tucaković i njen muž Futa Radulović podvalili su Ceci Ražnatović pesmu Zorice Marković!
Zorica je 1989. godine objavila album na kojem se nalazila numera “Života mi mog”, a tu istu pesmu, šest godina kasnije, snimila je Ceca pod nazivom “Ljubav fatalna”.

Pesma je u njenom izvođenju postala hit, koji se i dan-danas peva po klubovima, dok je za Zoričinu verziju malo ko čuo. Melodija obe numere je ista, dok je Marina promenila tekst, a Futa aranžman. Oni nisu tražili dozvolu od Markovićeve, koja im je uredno dala novac za pesmu.

Zorica priznaje da je Ceca napravila veći hit od nje.

– Znam da je Ceca snimila pesmu posle mene i velika mi je čast jer je ona odlična pevačica i velika zvezda. Poštujem Marinu i Futu i sa njima sam imala divnu saradnju. Ne mogu da se setim koliko sam platila numeru jer je to davno bilo. Cecina pesma je postala hit i bolje je prošla od moje. Kada se snimi album, nikada ne mogu sve pesme dobro da prođu, uvek se izdvoje dve-tri, a ja na tu numeru nisam stavljala akcenat jer su neke druge bolje prošle. Marina i Futa mi nisu tražili dozvolu da Ceci daju moju melodiju, ali tokom naših razgovora i druženja smo pričali na tu temu. Meni takve stvari mogu samo da imponuju i nikada se neću naljutiti ako se nešto pošteno radi – izjavila je Zorica.

Čitaj još  Pogledajte kako Ekrem Jevrić skače na glavu! (VIDEO)

Pozvali smo i Marinu za komentar. Međutim, ona tvrdi da melodija nije ista.

– Ne znam za to, prvi put to čujem. Ma to nema veze sa životom, melodija sigurno nije ista. Morate pitati mog muža, on je radio, ja sam pisala tekst – kaže Marina.

Pozvali smo Futu, kao što nam je i rekla, ali on nije odgovarao na pozive.

Zorica Marković – Života mi mog

Svetlana Ceca Ražnatović – Ljubav fatalna

izvor: Kurir