zorica brunclik vristala u avionu

Zorica Brunclik od straha vrištala u avionu!

Ništa manje uplašena nije bila ni Andreana, ali se tešila činjenicom da ne vrišti sama, već zajedno sa starijom koleginicom.

Prava drama odigrala se juče praca drama na letu iz Beograda za Pariz, u kojem su putovale pevačica Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Adreana Čekić sa dečkom Ivanom Miladinovićem. U trenutku, kada su zbog lošeg vremena nastupile turbulencije, obe pevačice su počele da paniče i da vrište.

Situacija nije bila nimalo naivna jer je avion propadao kroz oblake što je izazvalo paniku kod putnika, naročito kod Zorice.

andreana cekic u parizu

Ništa manje uplašena nije bila ni Andreana, ali se tešila činjenicom da ne vrišti sama, već zajedno sa starijom koleginicom.

– Volim Zoricu Brunclik. Danas je Kemiša stisnula za ruku u toku turbulencije. Mislila sam da samo ja bolujem od džetlega i da samo ja paničim i hvatam dečka za ruku kada se avion treska, ali znam sad da imam saveznika u Zorki. Što je najgore, taj problem ne prolazi, iako često zbog posla putujem i čini mi se da mi je, što više letim, sve gore – priznala je pevačica.

Čitaj još  Sandra Afrika u bikiniju na jahti! (FOTO)

Iako je jedno vreme avion kružio dok se nisu ukazali povoljni uslovi da sleti, obe pevačice su jedva čekale znak stuardese da mogu da odvežu pojaseve i izađu napolje.

andreana cekic tviter

Na ovaj tekst, Andreana je imala kratak komentar na Tviteru koji vam prenosimo:

– Tvitneš jedno, a novine napišu dramu.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply