Zloupotrebljena slika Tanje Savić u reklamne svrhe!

Tanjina fotografija na kojoj u drugom stanju pozira sa suprugom našla se na oglasu za homeopatski proizvod, ali je ta firma uopšte nije pitala za dozvolu.

Tanja Savic i Dusan Jovanovic

Tanja Savić pojavila se u reklami za proizvod koji čisti organizam od bakterija koje smanjuju plodnost, a da o tome ništa nije znala! Njena fotografija na kojoj trudna pozira sa suprugom Dušanom Jovančevićem osvanula je u jednom nedeljniku, što znači da ju je zloupotrebila firma „Kuća zdravlja – Blagovesti“, koja nudi homeopatski proizvod „orlov dar“ za stimulaciju plodnosti.

Direktorka firme Anica Subić bila je iznenađena, naglasivši da nije znala da je reč o poznatoj pevačici. Ona kaže da redovno skida slike s interneta koje nisu zaštićene i koristi ih u reklamne svrhe i da zbog toga dosad nije imala nikakvih problema.

– Otkud sam ja znala da je to Tanja Savić? Prvi put mi se dešava da je neka savremena ličnost na slici. Ja i ne znam ko je Tanja Savić. To je skinuto s interneta. Mi tražimo po internetu i skinemo sliku koja nam se svidi. Nikad dosad nismo imali problem niti nam se neko javljao – kaže ona začuđeno.

Reklama sa Tanjom Savic

Na našu konstataciju da nema pravo da objavi bilo čiju sliku bez dozvole i da može da se desi da je pevačica tuži zbog toga, direktorka se unervozila.

– Skidamo s interneta ono što nije zaštićeno. Očigledno je to velika omaška. Ja nemam pojma, a sedela sam s dečkom koji je birao slike. Očigledno da funkcionišemo pogrešno, ali čovek se uči dok je živ. A što vi zovete? Je l’ vi imate nešto sa njom? Ne znam šta ću da radim ako me bude tužila! Šta vi mislite da se radi u takvim situacijama? Možda mogu da objavim neki demanti? – zbunjeno je rekla Subićeva.

Čitaj još  Goga Sekulić na plaži u Majamiju proslavila rođendan!

Pozvali smo i Tanju, koja nije znala da je njena fotografija zloupotrebljena na taj način jer joj je u Australiji nedostupna srpska štampa.

– Nisam znala da su to uradili i zaista ne znam o kakvoj reklami je reč. Nikom nisam dala dozvolu da koristi moju fotografiju, niti imam bilo kakav ugovor s tom firmom. Dok ne dođem u Srbiju, ne mogu da reagujem, a kad se budem vratila, videću šta ću da uradim po tom pitanju – rekla je folkerka.

Tanja: Ne razvodim se!

Tanja kaže da ne razume zašto se stalno piše da je u lošim odnosima sa suprugom Dušanom. Poručuje da živi sasvim normalan porodični život i da nema nikakve probleme u braku.

– Ne znam odakle potiču priče da se vraćam u Srbiju bez supruga i sinova. To nije istina i zaista želim da stavim tačku na spekulacije da imam problema u braku i da se razvodim. Uskoro svi zajedno dolazimo u Srbiju, za nekih dvadesetak dana. Čeka me dosta obaveza, planiram da snimim dve pesme i spotove za njih. Jedva čekam da se vratim svom poslu – ističe atraktivna pevačica.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply