zeljko sasic o biografiji

Željko Šašić: Sve sam dao Lukasu, pa mi je na kraju uzeo i ženu!

“On je sve živo dobio od mene. Sve! Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. On je dečko sa Karaburme, ja sam iz Zemuna i normalno je da se mi kao gradska deca negde kapiramo”, otkriva folk pevač.

Već mesecima se priča o biografiji Željka Šašića koja će, ako je suditi po njegovom britkom jeziku, napraviti opštu pometnju na estradi. Aca Lukas je pre nekoliko dana izjavio da će knjigu sam kupiti jer sumnja da će mu je bivši prijatelj pokloniti, a sada Šašić za beogradski nedeljnik prvi put prepričava nepoznate detalje njihovog druženja.

Na pitanje novinara da li će Lukasu pokloniti biografiju, pevač diplomatski odgovara:

– Ne znam šta će biti… Ko živ – ko mrtav. Do tada se možda svašta nešto izmeni, videćemo – kaže Šašić o biografskom delu, a na pitanje koga će od kolega potkačiti, pevač odgovara:

– Dok to ne izađe, ništa neću da pričam. Možda se neki uopšte neće plašiti, jer će biti već hladni (smeh). Rano je da preciziram datum izlaska. Nikada se nisam družio iz interesa i zato nemam prijatelje na estradi, jer je meni sve to licemerno. Ako sam i bio nekom prijatelj, iskreno i sa podrškom, to je bio Aca Lukas. Dao sam mu potpunu podršku na početku njegove karijere – kaže pevač i objašnjava kako je izgledalo njihovo prijateljstvo:

Čitaj još  Porodila se Anabela!

zeljko sasic u kafani

– Ovo nikada nikome nisam rekao do sada! On je sve živo dobio od mene. Sve! Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je na kraju uzeo onu moju ženu. On je dečko sa Karaburme, ja sam iz Zemuna i normalno je da se mi kao gradska deca negde kapiramo. Mi smo kao klinci radili zajedno i družili smo se. Ja sam ga podržavao, jer sam nekoliko godina pre njega izašao na scenu. Upoznao sam ga sa Marinom i Futom, dao sam mu i mog klavijaturistu i menadžera. I zaista sam mu bio iskren kolega – kaže Šašić.

Ostaje nam da vidimo šta će Lukas, koji je poznat kao neko bez dlake na jeziku, reći na ove Željkove tvrdnje.

izvor: Ekskluziv, www.FOLKOTEKA.org