cola na aerodromu

Zdravka Čolića pretresali na aerodromu! (FOTO)

Čim su došli do carine, nastao je problem. Kada je lične stvari stavio na skener, sve je bilo u redu, ali na detektoru metala došlo je do problema jer je aparat signalizirao da pevač ima neki metal na sebi.

Zdravko Čolić, najveća balkanska zvezda, neposredno pred odlazak na nastup u Zagreb doživeo je ogromnu neprijatnost kada su ga na aerodromu carinici blago rečeno istresli iz gaća zbog detektora metala koji je neprestano pištao kada bi pevač prošao kroz njega.

cola na aerodromu

Naime, Čola je nekoliko puta prolazio kroz detektor za metal jer nikako nisu mogli da ustanove zbog čega konstatno pokazuje da Čola ima neki metalni predmet kod sebe.

– Čim je stigao na aerodrom, Zdravko je krenuo u fri-šop i kupio CD sa svojim pesmama, što je prodavačicu šokiralo, a on je svojim šarmerskim stilom rekao: “Kupujem za prijatelje.” Nakon toga je seo sa menadžerom i prijateljem koga je sreo da popiju jutarnju kafu. Čim su došli do carine, nastao je problem. Kada je lične stvari stavio na skener, sve je bilo u redu, ali na detektoru metala došlo je do problema jer je aparat signalizirao da pevač ima neki metal na sebi, što je značilo da ne može da uđe u avion dok se taj problem ne reši. Tako su se svi polako ukrcali u avion, a Čola je ostao da se objašnjava sa carinicima da nema razloga da skener pokazuje da kod njega ima metala. Tek posle pola sata, kada su bukvalno skinuli sve sa pevača, shvatili su da se radi o metalnim dugmićima na njegovim pantalonama. Tada su ga pustili, a avion je sa zakašnjenjem sleteo u Zagreb – priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Čitaj još  Ceca: Novinari su krivi što nemam dečka!

cola na aerodromu

Inače, specifično za ovu muzičku legendu, Čola je za sve vreme pretresanja bio ljubazan i nasmejan i ni u jednom trenutku nije glumio zvezdu, bio je kao “sav normalan svet”.

izvor: Alo