elma sinanovic nestala sa scene

Zašto je nestala sa scene Elma Sinanović? (VIDEO)

Kada je bila na vrhuncu karijere, ova Novopazarka je odlučila da se povuče sa scene jer se, kako je tada rekla, zasitila estrade.

Elma Sinanović iza sebe ima brojne hitove i nijedan skandal, verovali ili ne! Sedmi i poslednji album “Gradske priče” objavila je 2005. godine. Uprkos velikom uspehu, Elma se povukla sa scene i od tada ništa nismo čuli o njoj.

Elmini hitovi ‘Čarobno, čarobno’, ‘Ah tugo tugo’, ‘Sat što kasni’, ‘Ruka pravde’, ‘Gradske priče’ i dan danas se rado slušaju. Iako fanovi jedva čekaju novi singl, Elma je već 11 godina u medijskoj ilegali.

Elma je prvi album “Dva prstena” izdala 1994. godine. Tada je bila Elma Numanović, ali se već posle prvog albuma udala za Smaila Sinanovića, sa kojim danas ima ćerku Huliju.

Svih sedam albuma, koliko ih je imala u karijeri, bili su uspešni. Kada je bila na vrhuncu karijere, ova Novopazarka je odlučila da se povuče sa scene jer se, kako je tada rekla, zasitila estrade.
Interesantno je da za ime Elme Sinanović nikada nije bio vezan nijedan skandal, što je na domaćoj estradi gotovo nemoguće.

Prošle godine Elma je najavila povratak na muzičku scenu, ali to se još uvek nije desilo. Medijsku pauzu iskoristila je da se posveti ćerki Huliji i privatnom biznisu, ali i pripremi osmog albuma.

Čitaj još  Donna Ares: Neka me AMUS ne proziva, na mene nisu potrošili pare!

Pevačica je, naime, snimila dve nove pesme a zašto one nikad nisu ugledale svetlost dana ostalo je nepoznato. Čak je na svom zvaničnom “Jutjub kanalu” objavila deo novog singla “Soliter” na koji su fanovi pozitivno reagovali, ali je taj snimak posle izvesnog vremena obrisan.

Podsetite se Elminih hitova:

Elma Sinanovic – Lepi

Elma Sinanovic – Sat sto kasni

Elma Sinanovic – Hajde pucaj

Elma Sinanovic – Gradske price

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK