ceca posle tajlanda

Zagonetna Ceca: Muškarac sa slike će ostati tajna!

“Veći deo sveta sam obišla, ali nikad u životu nisam imala lepši odmor. Želela sam još da ostanem, ali nažalost nisam mogla zbog obaveza”, priča pevačica o odmoru sa kog se tek vratila.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prvi put je posetila Tajland i sa tog odmora ponela predivne uspomene.

– Veći deo sveta sam obišla, ali nikad u životu nisam imala lepši odmor. Želela sam još da ostanem, ali nažalost nisam mogla zbog obaveza – rekla je oduševljeno pevačica koja je na odmoru snimila i deo spota koji će nastaviti u Beogradu.

ceca posle tajlanda

Ceca je kao i obično imala pun tretman i predivan hotel, ali kako kaže, na odmoru nije u tome stvar već u društvu.

Kako se nedavno pojavila zanimljiva fotografija sa njenog odmora gde je Ceca u zagrljaju misterioznog mladića, ekipa emisije “Ekskluziv” želela je da sazna ko se krije na fotografiji, ali pevačica nije mnogo otkrila.

– Što mora sve da se zna, ostavimo neka nešto ostane tajna – kroz osmeh govori Ražnatovićeva i ponovo tajnovito otkriva da je postojao flert na plaži.

ceca posle tajlanda

Juče je bila dvadeseta godišnjica njenog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ali pevačica nije htela mnogo da se dodiruje tih tema.

Čitaj još  Besni takmičari 'X faktora': Da Bog da vam se zapalili Šimanovci!

– Jeste, bilo bi 20 godina. Ali da ne pričamo o tužnim temama jer ništa tu ne mogu da popravim. Još jedan razlog što mi je taj dan poseban jeste i to što se moj sin Veljko krstio tog istog dana – priča pevačica koja je očigledno dobro napunila baterije na Tajlandu pa joj veselo raspoloženje ne manjka.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org