vlado georgiev

Vlado Georgiev vređao novinare!

“Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš”, poručio Vlado pretećim tonom foto-reporterki koja je došla da isprati nastup.

vlado georgiev sa casomVlado Georgiev se i dalje ne odvaja od čašice! Iako je u nekoliko intervjua govorio da se rešio svog poroka, ekipa novinara uverila se u suprotno. Na otvaranju jednog restorana u prestonici, pevač je tremu pred izlazak na scenu gasio viskijem.

U početku je delovalo kao da je Georgiev sjajno raspoložen i da su tri meseca boravka u rodnom Herceg Novom od njega učinila novog čoveka. Vlado se smešio, slikao s hostesama, ali nije dugo izdržao da bude pristojan. U jednom trenutku samo je poleteo sa šanka prema novinarima.

– Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš – poručio je Georgiev, preteći foto-reporterki koja je s kolegama došla da isprati njegov koncert.

Nakon što je Vlado rekao šta je imao, mirno se vratio da uživa i pije žestinu u društvu nekoliko prijatelja.

Zbog incidenta s predstavnicima sedme sile, crnogorski pevač otkazao je ranije dogovorene izjave i samo je produžio ka sceni. Nastup je kasnio skoro sat vremena, ali je publika strpljivo čekala svog miljenika da izađe na binu.

Čitaj još  Željko Joksimović piše pesmu Knezu za Evrosong!

– Ne mogu da nastavim koncert dok ne zamolim gospodu s kamerama da ne slikaju totale. Mi imamo top koji nam daje svetlo, a kad ga ugasimo, vi baš krenete da radite – rekao je Vlado.

Pevaču nisu samo smetali ljudi koju su radili svoj posao, već i parovi koji se ljube poneseni njegovim pesmama.

– U karijeri nisam video strastveniji poljubac. Umalo da se devojka preturi. Bilo je toliko simpatično i originalno da ću zamoliti konobara koji služi goste da vam celo veče služi piće na račun kuće – poručio je Georgiev.