Vlado Georgiev: Uveo sam cenzuru za medije jer su svi propali!

“Kad medijsko nebo nije slobodno, ja nalazim mogućnosti na svom Tviteru i Fejsbuku, gde mogu da kazem šta hoću i šta zaista mislim. A, mislim, da dva tabloida, u direktnoj sprezi sa aktuelnom vlašću, haraju”, rekao je pevač.

Vlado Georgiev

Vlado Georgiev nedavno je promovisao spot za pesmu “Iskreno” sa poslednjeg albuma “Daljina”, međutim predstavnici medija na njegovoj žurki gotovo da su izostali, što pevača nije uznemirilo ni najmanje, šta više, istakao je da je lično odgovoran za minimalno prisustvo “sedme sile”.

On je, naime, u emisiji “Glamur” izjavio da je zaratio sa pojedinim medijima, te je probrao samo one koji “zalužuju” da dobiju pozivnicu za njegovu promociju.

– Uveo sam cenzuru i blok listu za medije, jer smatram da je većina propala! Propala je država, sve je propalo! – rekao je ogorčeni pevač, ali se tu nije zadržao.

– Kad medijsko nebo nije slobodno, ja nalazim mogućnosti na svom Tviteru i Fejsbuku, gde mogu da kazem šta hoću i šta zaista mislim. A, mislim, da dva tabloida, u direktnoj sprezi sa aktuelnom vlašću, haraju. Znam da ne mogu da vam kažem sve, jer to nećete objaviti, ali ću sve napisati na svom tviteru. Svakog dana nešto napišem – nije se pokolebao kantautor zvog svoje odluke.

Čitaj još  Zvezda Granda se tajno udala u Valjevu

izvor: Telegraf

Facebook komentari

Leave a Reply