Vlado Georgiev potvrdio da 6. juna peva u Areni, drugi koncert na jesen!

“Hvala svima koji su kupili karte i imali razumevanja za otkazivanje koncerta, a najviše onima koji su se i sami uključili da pomognu sugrađanima čije domove su poplave uništile”, kaže Georgiev.

Vlado Georgiev

Popularni kantautor Vlado Georgiev je potvrdio da će koncert koji je bio zakazan za 16. maj u “Kombank areni”, a zatim otkazan zbog vanredne situacije u Srbiji, biti održan u petak, 6. juna, sa početkom u 21 čas, kao i da će drugi nastup u “Areni” sa kojeg će celokupni prihod biti namenjen poplavljenim područjima, biti zakazan za kraj septembra ili početak oktobra.

– Situacija u zemlji se stabilizovala i u petak ćemo zajedno pevati za pomoć ugroženom stanovništvu. Hvala svima koji su kupili karte i imali razumevanja za otkazivanje koncerta, a najviše onima koji su se i sami uključili da pomognu sugrađanima čije domove su poplave uništile. Dodatni koncert čiji će kompletan prihod biti namenjen poplavljenim područjima održaće se krajem septembra ili početkom oktobra. Do tada ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo i realizujemo sve što želimo i zajedno, još jednom pokažemo koliko možemo da budemo humani. O svim detaljima u vezi sa terminom drugog koncerta bićete blagovremeno obavešteni, a za sada se vidimo 6. juna u Areni! – poručio je Georgiev.

Čitaj još  Zvezda Granda se tajno udala u Valjevu

Sve ulaznice kupljene za prvobitno najavljen datum koncerta, važe i za petak, 6. jun, bez ikakve zamene.

U prodaji se nalazi još mali broj ulaznica koje se mogu kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima”, kao i na blagajnama “Kombank arene”, “Bilet centra”, Kulturnog centra Beograda i Doma omladine.

izvor: Telegraf

Facebook komentari

Leave a Reply