Vlado Georgiev napunio Arenu! (FOTO)

Popularni pevač, koji danas puni 38 godina, počeo je svoj nastup pesmom “Lagala si me”, a pre samog nastupa popularnog Barbu publika je pozdravila ovacijama i dvominutnim aplauzom.

Georgiev u Areni

Dugoočekivani koncert Vlade Georgieva konačno je počeo u beogradskoj “Kombank areni”, koji je zbog neviđenih gužvi kasnio više od pola sata. U navedenom objektu je više 20.000 ljudi, koji su popularnog pevača pozdravili dvominutnim aplauzom.

Amtosfera u “Areni” je fenomenalna, a pored mnogobrojnih fanova, Georgieva su došle da podrže brojne poznate ličnosti poput glumice Slobode Mićalović i njenog supruga i kolege Vojina Ćetkovića, pevačice Jelene Tomašević, Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, Saše Kovačevića, brata Novaka Đokovića Đorđa, koji je došao sa devojkom, kao i mnogi drugi.

Vlado Georgiev Arena

Vlado, koji danas slavi rođendan, otvorio je koncert pesmom “Lagala si me”, što je samo bio uvod u ovaj spektakl. Posle ove numere, bend popularnog pevača je imao svoju muzičku tačku, da bi zatim popularni Barba zapevao hit “Reci ne”,sa njegovog aktuelnog albuma “Daljina”.

Pre toga, Georgiev se obratio publici:

– Hvala vam sto ste došli večeras, svi znamo kroz šta su mnogi ljudi prošli u prethodnom periodu, i zbog čega je ovaj koncert bio odložen – rekao je Vlado.

Vlado u Areni

Ubrzo zatim usledila je numera “Ja živim sad”, a publika je zajedno sa Vladom pevala ovaj hit.

Georgieva je zatim obradovala publika i otpevala mu je rođendansku pesmicu. Pevač se zahvalio fanovima i nastavio sa numerom “Put do srca tvog”.

Popularni kantautor je tokom nastupa imao i malih poteškoća, budući da mu se odvezala pertla na cipeli, pa je zbog toga morao da napravi malu pauzu. Vlado je rekao publici da mu ne zamere, ali ga je ona nagradila aplauzom i ovacijama.

I onda je publika ekspodirala, budući da je Georgiev zapevao hit “Živim da te nađem”. Kao što se i očekivalo, publika je zajedno sa pevačem pevala ovu pesmu.

Sledeću numeru koju je Vlado otpevao je pesma “Šta bi prijatelji moji”, koju je kantautor posvetio publici. Posle male pauze, Georgiev je pozdravio svoju majku i izveo numeru “Devojka za dva minuta”.

Vlado Georgiev Arena

I onda je usledio još jedan dobro poznati hit. U pitanju je pesma “Anđele”, a Georgievu su se na sceni priključile i plesačice.

Ubrzo zatim, usledio je još jedan hit “Jedina”, a Vlado je apelovao da sve parove da zaplešu uz ovu numeru. Publika je ove večeri i te kako uživala, pevala i plesala, a popularni pevač je amtosferu podigao hitovima “Iskreno” i “Slobodno je”.

Usledila je i nova rođendanska čestitka, ovog puta u interpretaciji Vladinog benda, pratećih vokala, ali i publike koji su otpevali Georgievu na engleskom pesmu “Happy Birthday To You”. Potom je usledila i srpska verzija ove numere “Danas nam je divan dan”.

Posle numere “Ako mi loše krene”, Vlado je zapevao još jedan hit i to “Hej ti”, a na scenu su se opet pojavile plesačice.

Čitaj još  Seka Aleksić pokazala ogromnu zadnjicu!

Vlado Georgiev Arena

Georgiev se potom pohvalio da neko vreme već uči španski. Tim povodom, otpevao je pesmu na ovom jeziku koja nosi naziv “Sabor a mi”.

Vlado je zatim ponovo zapevao svoje pesme, i to dve – “Reci da znam” i “Sama bez ljubavi”.

Kakav kvartet na sceni “Kombank arene”! Pevaču su se pridružili njegovi prijatelji i kolege Željko Vasić, Dado Glišić i Bojan Marović. Njih četvorica su otpevali pesmu “Zbogom ljubavi”, na opšte oduševljenje publike. Ova tri pevača su u više navrata navodili kako im je upravo Vlado bio glavna inspiracija za mnoge njihove hitove, a sada pevaju sa njim.

Georgiev sa gostima

Koncert Georgieva ne bi bio pravi, a da se na njemu ne pojavi i čovek čija pesma sa Vladom je slušana na svim krajevima Balkana, a to je Niggor. Naravno, reč je o “Tropskom baru”, a čim su se začuli prvi taktovi ove pesme, publika je pala u delirijum, i pevala sa njima bezvremeni hit!

Izgleda da je publika večeras neumorna, te joj ni skoro tri sata nastupa nije bilo dovoljno i želi još. Njihovi pozivi su uradili plodom, pa je pevač izašao na bis sa pesmom “Navika”.

Obožavaoci su uspeli da izvedu Georgieva i na drugi bis, pa je pevač odlučio da otpeva “Nisam ljubomoran”, hit sa početka njegove karijere.

Vlado u Areni

Publika je dobila i više nego što je očekivala, s obzirom da su sa plafona, kao kiša, počeli da padaju baloni.

Nakon tri sata pevanja, druženje sa Vladom se završilo. Pevač je za kraj sjajnog koncerta otpevao pesmu “Do svitanja”, i tako se oprostio sa publikom do sledećeg puta.

izvor: Telegraf, Alo
foto: Telegraf, Twitter (JasminaK)