in vivo 2014 najava

IN VIVO: Posle uspešne turneje stiže nova pesma!

Mladi popularni dvojac nedavno se vratio sa turneje iz daleke Australije. Ono što će obradovati njihove mnogobrojne fanove je najava za novu pesmu.

Popularni dvojac In Vivo, koji čine Neven Živančević i Igor Maljukanović, nedavno se vratio sa turneje iz daleke Australije.

igor i neven australija

Neven i Igor, turneju su započeli u Pertu, gde su oduševili prisutnu publiku svojim velikim hitovima, ali i izvođenjem pesama čuvenih rok grupa, poput Bijelog dugmeta. Pored zakazanih koncerata u Pertu, In Vivo je nastupao i u Sidneju, Melburnu i Adleajdi.

igor i neven u australiji

Pored obilaska raznih znamenitosti, momci iz grupe In Vivo oprobali su se i kao piloti, te su fotografije odlučili da podele i sa svojim mnogobrojnim fanovima.

igor i neven helikopter

Ono što će posebno obradovati njihove mnogobrojne fanove je najava za novu pesmu. Naime, u pitanju je ljubavna balada naziva “Sad kad nema nas”. Ono što su nam ovi talnetovani momci otkrili, u pitanju je obrada grčke pesme. Tekst na postojeću melodiju i aranžman je napisao Neven Živančević.

Čitaj još  Premijera spota: Saša Kovačević - "Nothing But The Faith" (OFFICIAL VIDEO 2013)

neven helikopter

S obzirom na to da je i spot snimljen za pomenutu numeru, ostaje nam jedino da čekamo premijeru koja je najavljena za nekoliko dana.

igor helikopter

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus