vesna vukelic o dari bubamari

Vesna Vukelić i dalje u medijskom ratu sa Darom Bubamarom!

“Dara, Rada, Darodajka, Radodajka, kako god. Ona je ceo život provodila kao glupi avgust, klovn koji se stalno kreveljio, kezio se, klimao glavom”, počela je svoje izlaganje Vendi.

Nema kraja ratu između folk pevačice Dare Bubamare i njenih kolega. Nakon što je izjavila da su njene kolege Željko Šašić i Vesna Vukelić Vendi neuspešni šizofreničari koji su ljubomorni na njen uspeh i bogatstvo, te je iz tog razloga stalno spominju, oglasila se Vukelićeva u svom maniru.

– Dara, Rada, Darodajka, Radodajka, kako god. Ona je ceo život provodila kao glupi avgust, klovn koji se stalno kreveljio, kezio se, klimao glavom. Izigravala je dete koje je bilo vrlo seksualno aktivno još od 14. godine – kazala je pevačica u radijskoj emisiji “Vikend sa Zeletom”.

dara bubamara

U ovoj emisiji ona je i dala odgovor na čuveno filozofsko – estradno pitanje, koje je poteklo od pop dive Jelene Karleuše, “Kako Dara od Radojka?”.

– Ona je valjda prvo bila u grupi sa tim nekim Sinišom koji je brundao. Nije pevao, nego je brundao. I tamo je valjda bila seksualno aktivna sa njim. Kada je smatrala da ih je prevazišla, onda je napustila tu grupu. Ta grupa se zvala “Dara Bubamara”. Uopšte ne vidim odakle se poteže to pitanje odakle to nešto. Mi sad imamo osobe koje imaju kratko pamćenje – objasnila je estradni filozof, Vesna Vukelić.

Čitaj još  HIT: Posle engleskog, Jovana Tipšin uči nemački! (VIDEO)

Poslušajte deo pomenute radio emisije:

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org