vesna rivas nakon rijalitija

Vesna Rivas ne prestaje da šokira ni nakon rijalitija

“Nikada javno ne bih vodila ljubav, drugo, nikada moj partner ne bi ušao u rijaliti. Ne bih volela nikog da upoznam na „radnom mestu””, otkrila je pevačica.

Pevačica Vesna Rivas već četiri puta je bila deo rijalitija, a iz poslednjee sezone je izašla kao finalista. Ona za dnevni list otkriva šta joj je najviše falilo tokom šest meseci boravka u zemunskoj vili, ko ju je najviše nervirao i da li će i u sledećoj sezoni biti takmičar.

– Ja se ne takmičim u rijalitiju, ja učestvujem, i to su svi shvatili. Volim rijaliti i imam misiju da skidam maske i radim psihoanalize takmičara. Upravo zato će Vesna još petnaest godina biti učenik rijalitija, samo se smenjuju likovi koji dolaze kod mene na skener. Da se takmičim sa svima njima, to bi izgledalo malo drugačije. I moje učešće bi bilo drugačije, imala bih taktiku kojom bih ih rušuila. Ali sada idem na kratki odmor, pa se možda ponovo vidimo u rijalitiju od jeseni – zagonetno je rekla Vesna, koju smo pitali šta joj je za ovih pola godine najviše nedostajalo.

– Nedostajali su mi sladoled preliven šampanjcem od jagode i seks. Nedostajali su mi ležaljka na mojoj terasi, bleja sa mojim sinom Petrom i društvom, moje prijateljice, skitanja, putovanje, more i morska voda, da ležim po pola sata u vodi i gledam u nebo. Seks mi mnogo falio, ali šta da se radi – kaže Rivasova, kojoj smo rekli da je mogla da ga ima ako je htela, kao i ostali učesnici.

– Nikada javno ne bih vodila ljubav, drugo, nikada moj partner ne bi ušao u rijaliti. Ne bih volela nikog da upoznam na „radnom mestu”, a to rijaliti za mene jeste. To drugima jeste normalno, ali meni nije. Inače, kroz moje postove sam naučila da apstiniram i uspela sam da izdržim sve strasti. Dići ću sebi zbog toga zlatan spomenik – kaže pevačica i priznaje da ima dečka, koji ju je sačekao.

– Imamo jedan specifičan svoj svet, koji čuvamo od očiju javnosti. Veoma smo specifični i on ima razumevanja za sve. Uopšte me ne zanima da li mi je partner veran, znam da me voli najviše na svetu, a čim do sada nisam čula da me je prevario, to znači da je šmeker i mangup.

Čitaj još  Ivanu Marinkoviću preti zatvor zbog više pljački!

Vesna kaže da je njen jedinac Petar zadovoljan kako se ponašala pred kamerama i da ga nije osramotila:

– Moj sin je prezadovoljan mnome, kaže da ga nisam obrukala i da sam pokazala ono što jesam. Da sam najbolja mama na svetu. Uvek ću biti spremna da se ponovo vratim u vilu, samo će mi trebati mali odmor i kratak predah od svega.
Vesna priznaje da su postojali takmičari koji su je nervirali.

– Mili me je najviše nervirao zato što je nedokazan, a ne zbog toga što je loš. Miljana, koja iz čista mira krene da te provocira, Dalila, koja poludi bez razloga – kaže pevačica.

Mislili smo da je pobeda nameštena Aleksandri

Vesna kaže da niko od učesnika nije očekivao da će pobediti Dalila Mujić.

– U prošloj sezoni ispratila sam više od osamdeset ljudi, ali smo srušili evropski rekord. Moja četvorka je to uspela, ja, Marko Perović, Maca i Brendon. Ove godine kažu da smo opet srušili. Nigde ne izlazim i non-stop sam u rijalitiju, skoro celu prethodnu godinu sam bila u rijalitiju, znači, više od godinu dana. Sada smo bili ubeđeni da je namešteno prvo mesto Aleksandri. Volim što će sada crknuti ti dušmani koji nikako tu devojku da svare i shvate.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply