Vesna Rivas o Ekremu Jevricu

Vesna Rivas napravila haos u vili!

“Ja sada idem na vrata i želim da mi se otvore, ne želim više da budem deo ovog šoua”, vikala je besna pevačica.

Vesna Rivas je uletela u kuhinju i zahtevala od svog sina Petra da momentalno dođe u vilu sa advokatom.

Pevačica je poželela da napusti vilu popularnog rijalitija, jer smatra da je Marija Kulić juče žestoko uvredila nju i njenu porodicu.

– Želim da dođe moj sin sa advokatom ili policijom. Jer sam ponižena kao ličnost, udarili su na moju porodicu, pre svega na sina. On nije deo rijalitija, on ne voli medijsku pažnju. Ja sada idem na vrata i želim da mi se otvore, ne želim više da budem deo ovog šoua – rekla je Vesna, dok joj je Zaga poručila da je niko ne drži i da slobodno želi da ode.

– Imam i ja svoje u Nišu, pa ću kada izađem da odem do rođaka i da se raspitam gde se Miljana lečila, podignuću tužbu, pa ćemo da se igramo – rekla je Vesna.
Nakon burne Vesnine reakcije, produkcija je uključila i Mariju Kulić da bi bar malo smirila situaciju.

– Ja uopšte nisam ništa rekla loše. Samo sam je pozvala da se uradi DNK kako bi se dokazalo ono što se napolju priča. Nisam joj vređala sina uopšte. Vesna, ti se sada vređaš, a tu nazivaš mlade devojke “prostitutkama”. U čemu je sad problem, sad se ljutiš – rekla je Marija, dodajući da je Vesnu samo zabolela istina, dok je pevačica i dalje ponavljala da želi da napusti vilu.

Čitaj još  Tijana Ajfon u novoj akciji pod tušem (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply