djus i vera

Vera Matović se provodila na hip hop žurki! (VIDEO)

On je koleginicu pozvao na žurku, a ona je bez razmišljanja prihvatila poziv zbog kog se očigledno nije pokajala.

Folkerka Vera Matović ne prestaje da iznenađuje, pa je tako u subotu uveče pravo sa letovanja otišla na hip-hop žurku. Naime, u jednoj vili na Dedinju organizovana je zabava, na kojoj je bio i poznati reper Đus, a koji je pre godinu dana sa Verom snimio duet. On je koleginicu pozvao na žurku, a ona je bez razmišljanja prihvatila poziv zbog kog se očigledno nije pokajala, jer se baš dobro provela.

Reper je zabeležio atmosferu svojim telefonom i snimke okačio na društvene mreže. Na njima se vidi kako pevačica đuska uz hip-hop muziku, sve sa kačketom na glavi.

vera sa djusom na zurci

– Vera je došla iz Grčke, gde je bila nekoliko dana na moru sa svojim suprugom. Čim je sletela čula se sa Đusom, koji joj je rekao da u blizini njene kuće prave žurku i da bi voleo da dođe i ona. Rado je prihvatila poziv i otišla u vilu gde se zabava održavala. Za atmosferu je bio zadužen di-džej koji je celu noć puštao rep muziku, uz koju se folkerka odlično provela. Ona je sa Đusom đuskala, skidala njegove pokrete, a kako bi se uklopila i stajlingom, od jedne devojke pozajmila je kačket preko kog je navukla i kapuljaču. Koliko se dobro zabavila govori i to što je ostala skoro do samog kraja žurke – ispričao je izvor koji se našao na licu mesta.

Čitaj još  Parovi: Tuča u "Zmajevom gnezdu" (Video)

Pogledajte kako su se Vera i Đus proveli:

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply