vera matovic nova pesma

Vera Matović promovisala pesmu u brushalteru (VIDEO)

Pevačica je pre nekoliko dana premijerno izvela svoju novu pesmu u jednoj od najgledanijih emisija. Međutim, ništa ne bi bilo sporno da je pevačica obukla nešto drugo, što priliči njenoj karijeri, a i godinama.

Vera Matović jedna je od naših najpoznatijih pevačica. Umetnica karakterističnog vokala koja preko 40 godina opstaje na estradnoj sceni. Iza sebe ima brojne hitove, nije ih ni potrebno nabrajati, sam pomen njenog imena govori dovoljno za sebe. Međutim, ono što verovatno niko nije očekivao od nje je stajling u jednoj od najgledanijih emisija narodne muzike.

vera matovic u brusu

Naime, Vera je pre nekoliko dana izvela na televiziji premijerno svoju novu pesmu, ne baš uobičajenog naziva – “Imam 20 eura”. Pevačica je gostovala u emisiji ‘Halo halo’ na Grand televiziji. Tom prilikom, Vera je obukla kratku žutu suknju a gore je imala brushalter i sako. Do sada je uvek pevačica bila primerenije obučena, zato nas je ovo njeno izdanje i iznenadilo. Mi smo stava da preduboki dekolte ipak njoj ne priliči, a vama ostavljamo da procenite sami.

Čitaj još  Mina Kostić zabranila ćerki da gleda oca u 'Parovima'!

vera matovic u brusu

Što se tiče pesme i njenog naziva, ovaj put se nećemo baviti tim. Najbolje je da poslušate pesmu i donesete sud da li Verin novi singl može da ide ‘ruku pod ruku’ sa pesmama poput “Marko”, “Hajde, hajde, milovanje moje”, “Javi se, javi”, “Dva jastuka bela” i mnoge druge.

Poslušajte novi singl Vere Matović:

izvor: www.FOLKOTEKA.org