vendi pise knjigu

Vendi: Za razliku od drugih, svoju knjigu pišem sama!

“Neću da ocenjujem, procenjujem, kritikujem jer svačiji trud i rad su za pohvalu, pa ma kakav krajnji rezultat bio. Mada, mnogi nisu pisali dela ispod kojih su se potpisali”, kaže Vendi.

Vesna Vukelić Vendi (43) odavno je privela kraju pisanje svog književnog prvenca. Ali, stalno nešto dorađuje, prerađuje, briše, piše. Kako kaže, kad bi se ona pitala, knjiga bi bila ogromna, ali po savetu izdavača, pokušava da je svede na što manji broj strana.

– Mora čovek danas da bude praktičan jer ljudi danas neće da čitaju previše. Živi se brzo i sve mora da bude kratko, pitko i lako. Ovo će biti vrhunac moje karijere – kaže Vendi, koja je pročitala sve ono što su poslednjih godina pisale javne ličnosti.

– Neću da ocenjujem, procenjujem, kritikujem jer svačiji trud i rad su za pohvalu, pa ma kakav krajnji rezultat bio. Mada, mnogi nisu pisali dela ispod kojih su se potpisali. Ne znam ko se krije iza njih, iza paravana, pa mi nije jasno čiji trud treba ocenjivati. Za razliku od većine, ja svoju knjigu pišem sama.

Čitaj još  Donna Ares objavila potresan snimak (VIDEO)

izvor: Vesti