usnija redzepova oporavak

Usnija Redžepova se oporavlja od teške bolesti pluća u Makedoniji!

Legendarna pevačica redovno ide na kontrole i sluša savete lekara, zbog čega joj se zdravstveno stanje malo poboljšalo u odnosu na poslednje dve godine.

Usnija Redžepova (69) oporavlja se od teške bolesti pluća u Skoplju, gde već mesecima boravi u kući svog brata i snaje.

Legendarna pevačica redovno ide na kontrole i sluša savete lekara, zbog čega joj se zdravstveno stanje malo poboljšalo u odnosu na poslednje dve godine, kad je bila kritično i nije izlazila iz kuće. Njeni rođaci pokušavaju da je zadrže u Makedoniji i produže joj lečenje, ali ona će se ipak vratiti u Beograd početkom februara.

– Otkako je njen pokojni suprug Svetomir Šešić Šele preminuo krajem jula 2013. godine, Redžepova ne može normalno da živi. Njena bolest je još više uzela maha. Jedno vreme je samo sedela u kući i jedva je komunicirala s nekim, a ležala je i u bolnici. Kolege su je često zvale kako bi joj poželele brz oporavak. Kad je otišla u Skoplje, malo je živnula. Tamo je okružena ljudima koji je vole i brinu o njoj. Brat je redovno vodi kod doktora. Na njenom licu vidi se promena, često se smeje, ali se i dalje bori s bolovima – rekao je izvor.

Pozvali smo Usniju i ona je potvrdila naša saznanja.

Čitaj još  Pogledajte gde je sada bivša farmerka koja je pobedila rak

– U Skoplju sam, pa ne mogu dugo da pričam. Bolje se osećam jer brinem o svom zdravlju. U februaru se vraćam za Beograd. Hvala što brinete – izjavila je Redžepova.

esma redzepova

Esma Redžepova: Molim se za Usniju!

Usniji Redžepovoj veliku podršku pruža njena prijateljica Esma Redžepova.

– Pre nekoliko dana bile smo kod doktora. Lepo smo se ispričale. Usnija jeste malo bolje, ali opet nije sjajno. Ne daj Bože nikome bolest jer čovek svašta pretrpi dok se leči. I dalje se svakog dana molim za moju Usniju i njen život – kaže Esma.

izvor: Kurir