Uskoro svadba: Sara u Turskoj izabrala venčanicu?!

Manekenka je izabrala najskuplju venčanicu, a beži od toga da se jednog dana ostvari u ulozi supruge i majke.

Sara u vencanici

Sara Trajanović, manekenka i bivša učesnica rijalitija Farma, izabrala je jednu od najskupljih venčanica poznatog turskog kreatora, u čijoj zemlji se trenutno nalazi zbog mnogobrojnih kastinga, što ukazuje na to da bi za dva meseca, kada se vrati u Srbiju, mogla da stane pred oltar sa dečkom Ivanom Marinkovićem.

– Venčanica mi lepo stoji, ali venčanje ne bih komentarisala – zagonetno je rekla atraktivna crnka, koja je nedavno pred put u Istanbul izjavila da ako sve bude u redu sa Ivanom, ne beži od toga da se jednog dana ostvari u ulozi supruge i majke.

– Nedostaje mi mnogo, ali svaki slobodan trenutak koristimo da pričamo putem Skajpa. Kada nam poslovne obaveze dozvole, naši razgovori traju dugo kao kod svakog zaljubljenog para i svaki dan slavimo kao Dan zaljubljenih – priznaje Sara i dodaje da još uvek nije imala priliku da razgovara putem interneta s Ivanovom ćerkom Lenom, koju je vrlo brzo zavolela.

Ona ne krije da im fizička razdvojenost teško pada i da su oboje pomalo ljubomorni, što smo mogli videti i u rijalitiju.

Sara Istanbul

– Određena doza ljubomore je zdrava, a u sebi je imamo i Ivan i ja. Ono što je drugačije nego na farmi jesu uslovi u kojima živimo u spoljašnjem svetu. Dobro je što smo se za sve ovo vreme veoma dobro upoznali, pa Ivan nema razloga da sumnja u mene, kao ni ja u njega. Potpuno verujemo jedno drugom i o svemu svakodnevno pričamo – rekla je bivša farmerka, koja je u Tursku otišla na dva meseca, gde svakodnevno ima kastinge za različite modne kuće i fotografisanje za kataloge.

Čitaj još  Šako Polumenta oduševio publiku u Oslu!

Ne krije da bi volela da se oproba i u glumačkim vodama.

– Ako bi iskrsao kasting za neku dobru ulogu, volela bih da se oprobam i u tom svetu. Zarada je definitivno veća u inostranstvu, zbog čega mi je to tržište interesantnije. Imam mnogo obaveza, pa ne stižem da prošetam ili idem u provod, ali nikada do sada nisam imala problem što sam Srpkinja – rekla je Sara.

izvor: Kurir