jelena jovanovic

Umalo tuča dve pevačice u Grandu!

Jelena Jovanović je uletela između urednika Granda Šljivića i Jece koji su pričali, bukvalno izgurnula, okrenuvši joj leđa i da ju je drugarica nije sklonila Krsmanovićeva je bila spremna da se obračuna sa imenjakinjom.

Jelena Jovanović upala je u razgovor Jeci Krsmanović što je ovu iznerviralo, do te mere da su je jedva odvratili da ne napravi skandal prilikom snimanja emisije na Grand televiziji.

Naime, Jeca je razgovarala sa Goranom Šljivićem, kada je između njih upala Jelena i počela sa svojom pričom, kao da pre toga ništa nije prekinula.

Iako je snimanje Granda iz prve delovalo kao svako drugo i kao da se ništa bitno neće desiti, njih dve su nas iznenadile.

Crnokosa pevačica je završila svoj plejbek, a onda je srela Gorana Šljivića, koji je jedan od urednika na Grand TV. Prišla mu je da ga pozdravi i da ga pita neštp. I taman što je počela razgovor, između njih je uletela Jovanovićeva, koja je nekulturno prekinula razgovor.

Jelena Jovanović je uletevši između Šljivića i Jece, tako što je nju bukvalno izgurnula, okrenuvši joj leđa. Jeca je bila u šoku, prekinuta u pola rečenice, odgurnuta kao da nije tu. Stajala je nekoliko sekundi, spremna da napravi haos, ali ju je drugarica povukla u stranu”, priča izvor.

Jeca Krsmanovic

– Kakav je, bre, ovo način? Šta je umislila ova mala? Ma sad ću da joj pokažem šta je kultura. Prekinula me je u pola rečenice – galamila je Jeca na sav glas, dok je drugarica držala da ne napravi haos.

Čitaj još  Mia Borisavljević bez šminke šokirala fanove! (FOTO)

Kada je ponovo prišla Šljiviću, Jovanovićeva je opet počela da dobacuje sa strane.

– Jel’ mogu da nastavim? – drskim tonom je rekla Jeca, gde je nastao muk.

Izgledalo je kao da će svakog momenta fizički da se obračunaju.

– Ovo je bila čista provokacija i želja da se bude u centru pažnje po svaku cenu. Dva puta me je prekinula, to nikako nije bilo slučajno – rekla je Jeca.

izvor: Kurir