kaca i boris

Ugojila se Katarina Grujić!

“Malo sam se opustila što se hrane tiče u proteklom periodu. Moraću na dijetu i da malo više treniram”, rekla je Katarina.

Pevačicu Katarinu Grujić sreli smo na jučerašnjem snimanju nove emisije „Grand parada“. Ona se na sceni pojavila u uskoj crvenoj haljini, ali nam je priznala da nije baš zadovoljna kako joj ona stoji.

– Malo sam se opustila što se hrane tiče u proteklom periodu. Moraću na dijetu i da malo više treniram jer želim da skinem jedno pet kilograma koje smatram suvišnim i onda ću biti zadovoljna – rekla je Katarina.

Inače, poznato je da je Grujićeva više od tri meseca bila udaljena sa scene zbog operacije polipa na glasnim žicama. Ona se vraća snimanju novih emisija, ali i dalje ne peva uživo, već na sceni otvara usta, odnosno peva na „plejbek“ jer mora i dalje da čuva svoj glas i da ga ne izlaže velikim naporima.

Katarina osvojila “Beogradskog pobednika”

Katarina Grujic

Katarina Grujić osvojila je sinoć nagradu “Beogradski pobednik” nakon što je njena pesma “Lutka” proglašena za singl godine.

Čitaj još  Kao ostatak estrade: Rada Manojlović povećala usne?! (FOTO)

Pevačica je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u dugoj elegantnoj haljini sa velikim izrezom i bujnim dekolteom, koji je uspeo da skrene pažnju sa priznanja koje je držala u rukama.

izvor: Puls

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply