maca diskrecija posle parova

Učesnici priznali šta se dešavalo iza kamera u Parovima

Nakon proglašenja pobednika produkcija televizije Hepi napravila je žurku u vili, gde su takmičari proslavili kraj rijalitija i po običaju su popili koju više.

Učesnici najdugovečnijeg rijalitija slavili su slobodu uz alkohol. Najveselija je bila pobednica Ružica Veljković, koja je dobila 30.000 € i posao voditeljke.

„Parovi“ su napokon završeni! Posle 11 meseci poslednja je luksuznu kuću napustila bivša „modelsica“ Ružica Veljković, koja je, osim ugovorenog honorara, od produkcije dobila nagradu od 30.000 evra i posao na Hepiju.

Ona će od danas biti u timu ove televizije, pa ćemo je i dalje gledati, ali kao voditeljku. Kroz vilu „Parova“ prošla su čak 84 takmičara, a finala su se dočepali najveći skandal-majstori – starlete i nasilnici. Pobednik prošle sezone Nenad Marinković Gastoz nije osvojio duplu krunu, već je morao da se zadovolji drugim mestom. Trećeplasirana je Maca Diskrecija, za njom slede Zmaj od Šipova i Branislav Radonić Brendon.

Nakon proglašenja pobednika produkcija televizije Hepi napravila je žurku u vili, gde su takmičari proslavili kraj rijalitija, po običaju su popili koju više, otvorili nam dušu i otkrili najmračnije tajne.

Maca nije mogla da izdrži bez seksa

Maca Diskrecija je tek nakon što napustila vilu otkrila da nije bila tako fina kao što se predstavljala. Starleta je priznala da je van kamera imala seks s radnikom televizije Hepi, ali više ne želi ništa s njim jer hoće da ulovi Breninog pastorka!

– Dečko koji radi na televiziji dolazio je stalno u kuću da me zadovoljava. Nemoguće je da izdržim godinu dana bez seksa, zar toliko da apstiniram?! Videla sam da su svi Brenini sinovi s pevačicama, što ne bih i ja nekog ulovila?! Ja bih Filipa Živojinovića mnogo bolje zadovoljila od Aleksandre Prijović – samouverena je starleta koja uporno pokušava da bude pevačica.

– Skromna sam i ne glumim zvezdu, ali snimila bih duet sa Cecom Ražnatović, ne s Jelenom Karleušom jer ona ne zna da peva – lupila je Maca.

Jedva čeka da upozna oca:

– Posebno me obradovalo to što je tata kontaktirao sa mnom, želi da me vidi i presrećna sam zbog toga, ne znam čak ni kako izgleda. Mojima ću dati 10.000 evra, toliko su mi tražili da pokrenu biznis.

Ružica tvrdi: Bataliću narkotike!

Prvoplasirana Ružica Veljković jedna je od retkih učesnica koja se u rijalitiju smirila i promenila loše navike. U moru nasilja, bluda i nemorala, ona je odlučila da stavi tačku na poročan život.
– Posvetiću se porodici, čitanju knjiga, obrazovanju i neću više da uništavam sebe i svoje zdravlje. Alkohol mi ne treba, odričem se i narkotika, neću ih više koristiti. U ovom rijalitiju sam sazrela, promenila sam se mnogo, nisam više ona Ružica s početka treće sezone. Pobedila sam jer sam najbolja. Sve pare koje sam osvojila daću roditeljima, zaslužili su, meni pare nisu potrebne – rekla nam je u dahu.

Čitaj još  Parovi: Maca poljubila Gastoza, ali ne želi da menja taktiku!

Mladenu zapretila Dalilina mama

Za Dalilu Moreno i Mladena Vuletića nema odmora, oni bi večeras trebalo da zajedno da uđu u rijaliti „Maldivi“! Dalilina mama došla je da podrži ćerku u finalu i tada je upoznala budućeg zeta. Čim je videla Mladena, počela je da mu drži predavanje.

– Udariš li mi još jednom dete, ja ću te lično zadaviti! – zapretila mu je Dalilina mama.

ruzica veljkovic u finalu parova

Zmaj pobesneo

Zmaj je doživeo nervni slom jer je iz vile izbačen pre Gastoza. Urlao je u studiju i vređao sve takmičare.

– Ko je Gastoz?! On je kurvino kopile, klošar, ološ, hohštapler, fukara, huligan, nema ni kuće, ni stana, nema auta, nema ni stočarstvo! On nikada nije odgajio ni kozu, a moje je pola Šipova. Gastoz mi se guzio, čak je dotični Stevica rekao da je imao seks s njim. Nenad nije peder, on je biseksualac, voli guze, hoće i ženske i muške. On je pokušavao da mi uđe u krevet, pokušavao je da bude sa mnom, hteo je da mi ga uvali – rekao je stočar razočaran četvrtim mestom:

– Zadovoljan bih bio prvim ili drugim mestom, sve ispod je na moju štetu. Da mi svi ukućani daju novac koji su osvojili, ne bih mogao da saniram štetu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE