Ubistvo Jelene Marjanović ostaje nerešen slučaj!

Istraga ubistva pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović odmah se pretvorila u „rijaliti”, koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled.

Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović ni posle 28 dana nije rešeno, zbog čega postoji realna opasnost da će obimna istraga uskoro dobiti etiketu nerešenog slučaja.

Saslušanja, poligrafi, forenzičari, pretresi, DNK analize, neprekidna pretraga mesta zločina do danas nisu pokazali konkretne rezultate u rešavanju misterioznog ubistva pevačice i zvezde “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović. Slučaj koji će sigurno ući u anale kriminalistike kao najveća mora beogradske policije preti da se ohladi i uđe u arhivu kao trajno otvoren i nerešen slučaj.

Ako se uzme u obzir činjenica da su za istragu svakog zločina najbitniji prvih 48 sati, a da ni posle gotovo mesec dana policija nije uspela da identifikuje i uhapsi ubicu, realna opasnost od toga da će ovaj zločin proći nekažnjeno sve je realnija.
Kako dnevni list saznaje iz izvora bliskih istrazi, status osumnjičenog i dalje je zasnovan samo na indicijama, dok konkretnih fizičkih dokaza i dalje nema. Očigledno da je ubica vrlo dobro znao šta radi i kako da pomuti konce istražnim organima i zločin učini savršenim.

Čitaj još  Zvezde Granda: Ispali Aleksandra Džidža Stojković i Haris Skarep

To, međutim, ne bi bio prvi nerešen slučaj ubistva. Ovaj je, međutim, poseban po tome što je žrtva javna ličnost, te je pritisak javnosti bio neuporedivo veći po policiju da slučaj što pre reši. Istraga se gotovo odmah pretvorila u “rijaliti-šou”, koji će, poput nekih televizijskih, očigledno trajati unedogled. Ostaje samo da čekamo…

izvor: Blic