sahrana jelene marjanovic

Ubica bio u masi na sahrani Jelene Marjanović?!

Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli.

Nekoliko desetina policajaca u civilu danas je na sahrani Jelene Marjanović Krsmanović tragalo za mogućim ubicom, jer je postojala pretpostavka da ta osoba može da se pojavi. Istovremeno, jake snage policije i specijalci intenzivno su danas tragali za potencijalnim osumnjičenima.

Provereno je čak nekoliko desetina kuća u naselju Crvenka, koje je najbliže mestu monstruoznog zločina.

sahrana jelene marjanovic
sahrana jelene marjanovic

Pretresene su gotovo sve kuće osoba sa krivičnim dosijeima, a jedna osoba je privedena. Policija i sada proverava objekte u kojima bi mogli da se kriju osumnjičeni. Podsetimo, danas je u svojstvu građanina priveden Igor R., dok policija traga za njegovim bratom Nebojšom R. Posle saslušanja u svojstvu građanina, Igor R. je pušten.

Prema mišljenju stručnjaka, s obzirom da je u slučaju Jelene Krsmanović u pitanju zločin iz strasti, potkrepljen velikom količinom mržnje, postojala je mogućnost da ubica dođe na sahranu, iako su šanse za to, u praksi, jako male.

Neki se odmah ubiju nakon ubistva iz strasti, drugi nekoliko dana posle, ali sve manja je verovatnoća da će sebi oduzeti život ako to nisu učinili odmah.
Ubice znaju da ih na sahrani gledaju “druge oči” koje prate šta se radi i kako se neko ponaša.

Čitaj još  Lukas: Ti si Viva la Njiva! Karleuša: Nemoj, majke ti, lopatom na bager!

Kuća mladića, koji je danas priveden na razgovor nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo. Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli.

U toku je akcija u beogradskom naselju Borča, pretresa se najmanje još šest-sedam kuća, kako bi se eventualno došlo do nekog traga koji bi doveo do Jeleninog ubice.

izvor: Telegraf