Milan Topalovic Topalko sa suprugom Vesnom

Topalko se vratio kući!

Nakon što je u medijima odjeknula vest da Milan Topalović Topalko vara svoju suprugu sa znatno mlađom devojkom, pevač se odselio iz porodičnog doma, ali je, kako saznajemo, uspeo da ubedi ženu da mu oprosti.

Kako izvor tvrdi, zvezda “Granda” je nekoliko dana živela kod jednog prijatelja u stanu, ali se ubrzo dogovorio sa suprugom Vesnom da nađu način da prevaziđu probleme i počnu tamo gde su stali.

– Milan i Vesna su imali krizu u braku i on se iselio iz porodičnog doma, kako bi se strasti smirile i kako bi oboje razmislili o svemu. Nekoliko dana proveo je kod jednog prijatelja u stanu, a u međuvremenu video se sa suprugom kako bi razgovarali. Odlučili su da probleme ostave iza sebe i nastave tamo gde su stali. Ne žele da komentarišu ništa vezano za njihov brak, ni najbližima nisu rekli konkretne razloge zbog kojih su se rastali. Priča se da Milan ima mlađu ljubavnicu i da je Vesna za nju saznala, ali koliko sam ja obavešten, Topalko se sada ne viđa ni sa jednom devojkom, jer želi da očuva brak iz kog ima i ćerku, a njemu je najvažnije da ona bude srećna – rekao je dobro obavešteni izvor.

Čitaj još  Jovana Joksimović: Nisam trudna, jel' treba i lekarsko uverenje?

Pozvali smo pevača kako bismo proverili istinost ove informacije.

– Odlučio sam da pričam o poslu, ni reč o privatnom životu. Nikada ga nisam iznosio preterano u javnost, neću ni sada – ljubazno je rekao Topalović.

izvor: Alo