milan topalovic topalko - atina ferari

Topalko o Atininoj seks izjavi i njihovom poznanstvu

Pevač priznaje da Kristinu poznaje tri godine i da mu je rijaliti „Parovi“ interesantan

Otkako je ušla u rijaliti „Parovi“, Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, često pominje Milana Topalovića Topalka.

Starleta je otkrila detalje svoje veze s pevačem, s kojim se, kako kaže, dve godine tajno viđala. O seks-avanturama u svim pozama sa oženjenim Topalkom Atina Ferari je sa zadovoljstvom govorila u šou-programu.

Međutim, kad smo ovim povodom pozvali Topalka, on je poručio da to što se Atina hvali time kakav je on u krevetu ne može da ugrozi njegov brak sa Vesnom niti da mu rasturi porodicu.

– Pa, zar ja treba da pričam o budalaštinama?! Meni te stvari ne mogu da ugroze brak jer ja sa svojom suprugom nisam od juče u vezi. Pre tri godine sam upoznao Atinu, ali šta da pričam ja o njoj?! Svako ima pravo da govori šta hoće, nikome to ne mogu da zabranim. Gledam „Parove“, interesantan mi je taj rijaliti, ali nemam nameru da išta komentarišem. Verujte mi da ujutru kad ustanem prelistam novine da vidim da li sam nešto uradio – pravda se Topalko.

Čitaj još  Željko Šašić: Sve sam dao Lukasu, pa mi je na kraju uzeo i ženu!

Markovićeve se ne odriče samo „Grandov“ pevač već i pevač Srećko Krečar, koga ona predstavlja kao muža, dok je on naziva prostitutkom.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm