milan topalovic

Topalko hteo da ispadne pametan pa se ispalio!

Omiljeni pevač Tomislava Nikolića se zaneo u priči o budućnosti svoje naslednice Helene, pa je pobrkao profesije i institucije.

Milan Topalović je u poslednje vreme toliko ogorčen na sve što se dešava na estradi, da ne želi da njegova ćerka ima bilo kakve veze sa javnim poslom. Kaže da mu je preko glave i tračarenja i podmetanja nogu i toga što je sve manje tezgi i sve manje novca na muzičkom nebu. Smatra da ništa bolje nije ni u voditeljskom poslu. Iako njegova Helena voli da se slika i ističe u javnosti, on se strogo protivi tome. Koliko je odlučan u nameri da joj zabrani eksponiranje, govore i biseri koje je rekao u naletu besa.

– Voditelj može da bude ko god hoće, ne mora da bude ni pametan ni obrazovan, samo nabuba to što treba. Helena bi možda i krenula na estradu da nije videla kako se ja ceo život patim. Estrada je mučenički posao. Želim da mi ćerka bude sudija ili, još bolje, advokat u Vrhovnom sudu i da se svi smrznu kad ona zgodna i lepo obučena uđe u sudnicu. Da imaju respekt prema njoj i da ne znaju čemu pre da se dive, da li njenoj britkosti, pameti ili lepoti – rekao je Topalko, očigledno ne razmišljajući o tome da li postoji Vrhovni sud i da li u njemu rade advokati.

Čitaj još  Gile Jašarspahić usvojio dečaka kog su ostavili roditelji!

Helena Topalovic

Iako je napravio lapsus, pevaču to nije smetalo da nastavi da hvali svoju jedinicu.

– Helena se ponaša kao da ima 27, a ne 17 godina. Ne troši vreme na gluposti, putuje, perfektno govori engleski jezik… – ponosan je Topalko.

izvor: Blic