neda ukraden kao ramstajn

TLZP: Neda Ukraden kao Ramštajn! (FOTO)

Ukradenova će u nedelju imitirati pevača nemačke grupe Tila Lindemana, a na probi je doživela neprijatnost.

Neda Ukraden će svojom transformacijom definitivno iznenaditi sve gledaoce emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će se emitovati u nedelju uveče na TV Prva.

Ona će se prvi put naći u ulozi muškarca, i to Tila Lindemana, pevača nemačke metal grupe Ramštajn, i sigurno će dobiti sve pohvale žirija. Da bi sve bilo idealno, pevačica se mnogo namučila oko nemačkog jezika jer je želela da joj svaki takt bude tačan, ali problem je nastao kad je morala da barata vatrom.

– To je vrlo zahtevna transformacija. Sve je drugačije u odnosu na moje prethodne imitacije jer biti u koži Tila Lindemana nimalo nije lako. On je poseban. Dobro sam savladala nemački jezik i trudila sam se dobro da uvežbam izgovore. Nemački uglavnom znam kad idem u šoping, a nedavno sam bila u Minhenu i tamo pričala s Nemcima. Čula sam da su takmičari komentarisali da pevam kao Švaba. Najzanimljivije mi je bilo kad sam u ruci držala bacač plamena kao Til, to je bilo fenomenalno, ali mnogo teško. Umalo se nisam zapalila kao Ramštajn – rekla je Neda i dodala da je ostali takmičari nisu prepoznali u šminkernici.

Čitaj još  Donna Ares: Konačno mi raste kosa!

– Kad su me videli, nisu shvatili da sam to ja, sve dok nisam izašla na binu i počela da pevam. Smejali smo se, zato želim da pohvalim sve šminkere i ljude koji su zaduženi za kostime.

izvor: Kurir