bane mojicevic kao zdravko colic

TLZP: Maestralni Bane Mojićević osvojio 1.000 evra, Čola oduševljen!

Svi takmičari su dali sve od sebe u svojim imitacijama, a publika i žiri su bili oduševljeni pobedničkom imitacijom.

Još jedno izdanje humanitarnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” je završeno, a Bane Mojićević poneo je titulu najboljeg. On je svojom imitiacijom Zdravka Čolića oduševio žiri, ali i svoje kolege i publiku.

Žiri je ponovo u punom sastavu. Branko Đurić Đuro vratio se s dalekog puta iz Australije i pridružio se kolegama Mariji Mihajlović i Ivanu Ivanoviću.

Bane Mojicevic TLZP

Ulogu specijalnog člana žirija ove nedelje poneo je junak, koji je takođe stigao izdaleka – animirani ružnjikavo-zelenkasti Šrek, koji je zapravo bio Niggor.

Podsetimo, pobednik prethodne, pete epizode šoua je Elena Risteska. Ona je ček od 1.000 evra poklonila Domu za decu bez roditeljskog staranja „11. Oktobra“ u Skoplju.

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović – ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua!

Kada je proglašen za pobednika, Bane nije krio oduševljenje:

– Želeo sam da drugima, ali i sebi priuštim dobru zabavu, i mislim da je ispalo super! Bilo mi je potrebno pola sata da se pripremim za ovaj nastup odnosno da skinem Čoline pokrete – priznaje Bane i dodaje:

– Ček od hiljadu eura sam dodelio svratištu „Deca ulice“. Tamo ima mnogo dece koja svakodnevno svraćaju, da bi se okupali, nešto pojeli i obukli čiste stvari, jer žive na ulici, i spavaju kad nemaju gde, mislim da je jezivo koliko takvih primera ima i koliko dece živi na ivici normalnih i zdravih uslova. Ovo je samo jedan simboličan poklon za ono što njima zapravo treba, i ovo je poruka i apel za sve one ljude koji imaju mnogo novca da pomognu onome kome je neophodno – završio je Bane.

Čitaj još  Marija Mihajlović pojasnila zašto nije bila u žiriju!

Bane Mojicevic kao Zdravko Colic

Imitacije za sledeću nedelju:
– Katarina – Arijana Grande
– Tanja – Toni Cetinski
– Elena – Džesi Džej
– Čipi – The Full Montyž
– Oki – Niki Minaž
– Jelena – Tozovac
– Neda – Šaban Šaulić
– Keba – Beogradski sindikat
– Ivan – Kiki Lesandrić
– Bane – Končita Vurst

Čola prokomentarisao Banetovu imitaciju!

Pevač Bane Mojićević oduševio je sinoć imitacijom Zdravka Čolića u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Pobednik prve sezone “Zvezda Granda” fascinirao je kako publiku, žiri, učesnike, tako i samog popularnog Čolu.

Zdravko Čolić je izjavio da je pogledao obe njegove imitacije i naglasio da su one bile sjajne.

– Pogledao sam Banetovu imitaciju. Preneo je dobru energiju. Ova imitacija bila je najbolja od svih do sada”, istakao je Čola.

izvor: Prva, Svet