elena risteska tlzp

TLZP: Elena pobednica, Katarina oduševila žiri!

Pobednik pete epizode šoua je Elena Risteska. Ona je ček od 1.000 evra poklonila Domu za decu bez roditeljskog staranja „11. Oktobra“ u Skoplju.

Omiljeni šou program “Tvoje lice zvuči poznato“ iz nedelje u nedelju sve je uzbudljiviji!

Pobednik pete epizode šoua je Elena Risteska. Ona je ček od 1.000 evra poklonila Domu za decu bez roditeljskog staranja „11. Oktobra“ u Skoplju.

Da se smejete do suza, zabavite, ali i naježite koliko su realne imitacije pobrinulo se i ove nedelje deset veličanstvenih takmičara, kao i sjajn tim koji stoji iza ovog šou programa. Peta epizoda odvela nas je na svetsku scenu, vraćtila nas u neka dobra stara vremena i napravila veče dobre zabave za celu porodicu.

Specijalni članovi žirija bili su glumci Tanja Bošković i Marko Janjić, dok je Branko Đurić Đuro odsustvovao zbog puta u Australiju.

Zvonko Pantović Čipi, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović – ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua!

Imitacije za sledeću nedelju:

Neda – Shrek
Okanović – Dubioza Kolektiv
Keba – Mišo Kovač
Jelena – Indila
Ivan – Chris Brown
Tanja – Shrek
Bane – Zdravko Čolić
Katarina – Jelena Tomašević
Čipi – Bruno Mars
Elena – Haris Džinović

Čitaj još  Ivan Ivanović prozvao Mariju Mihajlović zbog neprofesionalizma!

Ovakvog Psaja još niste videli!

Katarina Bogićević kao Psaj numerom “Gangnam style” napravila je pravu eksploziju na sceni.
U pitanju je živi nastup sa američke dodele muzičkih nagrada iz 2012. godine kada je specijalni gost u ovoj numeri bio MC Hamer.

Katarina kao Psaj

U ulozi repera našao se voditelj Bojan. Ivan je pohvalio Katarinin nastup ali i masku koja je mnogo bolja u odnosu na prošlu godinu.

– Ovo je bilo osveženje večeras, vaša energija je tresla žirijski sto i mi smo uživali. Fantastičan ti je kostim – bio je jednoglasan žiri.

izvor: Kurir