tina ivanovic o tumoru

Tina Ivanović prvo demantovala operacije pa onda sve priznala!

“Sve mi se srušilo u trenutku, otkazala sam sve nastupe i snimanje novog albuma. Muka mi je da se podsećam svega toga, pola sam i zaboravila”, rekla je pevačica u emisiji.

Tina Ivanović imala je strah od smrti u oktobru mesecu kada joj je otkriveno da ima rak dojke. Ta agonija trajala je dugo, a danas kada se sve završilo pevačica je odlučila da ispriča javno svoju ispovest.

– Prvo bih upozorila sve žene da vrše samokontolu grudi. Moj suprug je razgovarao telefonom sa svojim drugom i pričali su o raznim bolestima. On je rekao da žene moraju da se samokontrolišu i ja sam posle toga rešila da uradim samokontrolu, bukvalno iz dosade – započela je Tina svoju ispovest.

– Napipala sam 3 uvećane limfne žlezde. Sutradan sam odmah završila na onkologiji i krenula su razna ispitivanja. Prvo su sumnjali na rak limfnih ćelija, međutim na skeneru su otkrli promene na dojci – govori pevačica a onda nastavlja priču kako je počela prava agonija.

tina ivanovic sa psom

– Kada su me zvali da se vratim u bolnicu, odsekla sam se. Doktor je pregledao sve rezultate i otkrili su mi uvećane žlezde vrata. Bili su sigurni da je zloćudni tumor dojke i da je metastazirao. U decembru je usledila prva operacija, vađenje limfnih žlezda koje su poslate na biopsiju. Nisam bila ni živa ni mrtva to vreme. Doktor je rekao mom mužu Zvezdanu da misli da je zloćudan. On meni to nije smeo da kaže tako da verujem da mu je u tom trenutku bilo gore nego meni.

Dok su čekali rezultate operacije, porodica je bila uz pevačicu i pomagala joj da se spremi za nadolazeće teške trenutke jer su lekari rekli da će zbog navodne metastaze morati prvo da ide na terapiju hemoterapije pa tek onda na narednu operaciju.

– Na internetu smo tražili razne alternativne lekove. Jačala sam svoj organizam jer su mislili da ću morati na hemoterapiju. Sve mi se srušilo u trenutku, otkazala sam sve nastupe i snimanje novog albuma. Muka mi je da se podsećam svega toga, pola sam i zaboravila. A onda se jedno jutro budim i stižu mi rezultati koji pokazuju da je tumor dobroćudan. Ja ne znam da li sam psihom nešto uradila ili šta je u pitanju – govori Tina, ali ni tu nije kraj njenih najtežih trenutaka.

Čitaj još  Aleksandra Radović ispratila još jednu klasu pevača

tina ivanovic u zelenom

– Meni se ceo svet srušio kada mi je lekar pre rezultata rekao da je najverovatnije zloćudni ali da mi on daje garanciju 30 godina i da se sve to uspešno reši, ali da moram imati vere u lekare. Druga operacija bila je 5. februara i tada su mi operisali dojku i sve što je trebalo da se očisti, očišćeno je. U ponedeljak su stigli konačni rezultati i dobro je – priča pevačica i dodaje savet za sve žene i to iz svog ličnog iskustva.

– Što se na vreme otkrije, to se i leči. Zato žene, sutra odmah kod lekara!

Podsećanja radi, ne tako davno u domaćim medijima su osvanuli naslovi da je Tina imala dva zahvata. Tom prolikom ona ili njen tim, oglasili su se na Fejsbuku i demantovali pomenute napise. Kao što vidite, sada je samovoljno sve ispričala. Ako je već nije želela da deli sa javnošću svoju intimu, onda nije ni bilo potrebno gostovanje u emisiji i ova ispovest.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org