tina ivanovic tumor dojke

Tina Ivanović ponovo operisala tumor na dojci!

Pevačica je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate.

Tina Ivanović u utorak je operisala tumor na dojci, i to joj je druga intervencija dosad, a kako kažu njeni bliski prijatelji, ne prestaje da plače. Kako saznajemo, pevačica se leči na privatnoj klinici, a za 10 dana bi trebalo da joj stignu rezlutati i tada će saznati da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, i veoma se plaši kakav će ishod biti.

– Tina je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate i tek tada će znati na čemu je. Sa njom je sve vreme Zvezdan, kao i njen sin Danijel, i to joj mnogo znači jer se trude svakog dana da je oraspolože, što je veoma teško. Tina ne želi da iznosi detalje o svojoj bolesti u javnost, jer smatra da je to njena intima. Kad su lepe stvari u pitanju, vrlo rado ih podeli sa svojom publikom, ali sada želi da ovo ostane u krugu porodice, bar dok ne dobiju analize. Iskreno, Tina je pravi lav, ali ne može da zadrži suze, pa po ceo dan plače – rekao je izvor blizak folkerki.

tina i zvezdan

– Od kada je saznala da joj je zdravstveno stanje narušeno, Tina se povukla sa scene i nabitnije joj je zdravlje ovog momenta. Neki unutrašnji mir potražila je u obilaženju manastira. Često je zovu kolege da vide kako je i da li joj nešto treba i veoma joj je drago zbog toga – završava izvor.

Čitaj još  Selma Bajrami zamalo opljačkana u Sarajevu!

Pozvali smo i Zvezdana kako bismo čuli od njega kako se Ivanovićeva sada oseća.

– Sada sam se probudio, bio sam juče na onkologiji i, evo, idem ponovo. Ne mogu sada da pričam, čujemo se kasnije – bio je kratak pevačicin muž u toku jučerašnjeg dana.

Podsetimo, folkerki je ustanovljen tumor na dojci, zbog čega je operisana, a pre nego što je prvi put otišla pod nož, Ivanovićeva je ispričala kako se oseća.

– Moram na operaciju, i to vrlo brzo, već za nekoliko dana. Suočila sam se sa svim problemima i spremna sam da ih rešim. Bolest ne bira kada će, gde i koga udariti. Desilo se, i ja se borim, želim da pobedim – bila je iskrena Tina.

izvor: Alo