tina ivanovic zivotna drama

Tina Ivanović otkrila svoju životnu dramu

“Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili”, ispričala je zgodna pevačica.

Folk pevačica Tina Ivanović dugi niz godina živi u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema dece.

Ono što malo ko zna je da Ivanovićeva u ranoj mladosti bila udata, a da iz tog kratkog braka ima sina Danijela, koji danas ima 26 godina. Tina retko o njemu priča u javnosti, ali nikada nije krila da su često u kontaktu i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.

Ipak, iza pevačice i njenog sina je težak period kojeg ne želi da se seća i koji je ostavio dubok trag na njenoj duši. Naime, nakon razvoda od prvog supruga folkerka nije uspela da vidi sina punih deset godina.

– Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli – otkrila je Tina u potresnoj ispovesti pre nekoliko godina.
Ona je u istom intervjuu priznala i to da joj je suprug Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.

Čitaj još  Ceca i Mili nisu prekinuli saradnju!

– Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko – iskrena je bila pevačica.

tina ivanovic sa sinom

Tina je otkrila i to da Danijel i Zvezdan gaje jedan lep, drugarski odnos pun poštovanja, ali da nikada nisu razmišljali da sve troje žive zajedno.

Inače, Ivanovićeva skoro nikad ne objavljuje fotografije sa svojim sinom. Međutim, kada je pre dve godine slavio 24. rođendan, sa pratiocima na Instagramu podelila je njihovu zajedničku fotografiju.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK