tina ivanovic

Tina Ivanović izgubila bebu!

Folkerka u drugom mesecu trudnoće doživela spontani pobačaj, zbog čega je nedeljama bila u teškoj depresiji.

Tina Ivanović (41) izgubila je bebu u drugom mesecu trudnoće. Samo nekoliko dana pošto su lekari ustanovili da je pevačica u drugom stanju, ona je doživela spontani pobačaj.

Zahvaljujući suprugu Zvezdanu Anđiću, folkerka je uspela da se oporavi i izađe iz depresije u koju je zapala jer trudnoću nije uspela da iznese do kraja.

– Tina se radovala trudnoći, jer želi da ima dete sa Zvezdanom. Bili su kod kuće kad je osetila jak bol u stomaku, a potom je krenulo i krvarenje. Suprug ju je odmah odvezao do bolnice. Tina je plakala jer se plašila za bebin život. Bila je svesna da nešto nije u redu s plodom. Nakon pregleda lekari su konstatovali da je došlo do pobačaja, nakon čega je usledila hirurška intervencija – priča dobro obavešten izvor.

Pozvali smo pevačicu, kojoj je bilo teško da se priseća nemilog događaja.

– Stvarno ne bih o tome. Molim vas da imate obzira. To se tiče samo mene i mog supruga. O svojoj intimi i porodičnim stvarima ne želim da govorim.

Čitaj još  Usnija Redžepova se bori za život!

Ipak, Ivanovićeva ne isključuje proširenje porodice, ali zbog svega što joj se desilo to neće biti uskoro.

– Trenutno ne razmišljam o drugom detetu, ali nikad se ne zna. Koncentrisana sam na svoje nastupe i profesionalne obaveze, i to je jedina stvar koju moju fanovi žele da znaju – poručila je pevačica.

Inače, Tina iz prvog braka ima dvadesetjednogodišnjeg sina Danijela.

izvor: Kurir