Tijana Dapčević predstavila pesmu za Eurosong! (VIDEO)

Tijana Dapčević će pesmom “To The Sky” ove godine predstavljati Makedoniju na “Eurosongu 2014”, a u pitanju je pop-dens pesma bržeg ritma, kao što i odgovara ovoj pevačici moćnog glasa.

Tijana Dapcevic

Prošle godine Makedoniju je na “Eurosongu” predstavljala Esma Redžepova i Lozano, a već u avgustu 2013. objavljeno je da će sledeći predstavnik ove države na “Eurosongu 2014” biti upravo Tijana Dapčević.

Tijana Dapčević je u evrovizijskom specijalu emisije “Hit meseca” premijerno otpevala englesku verziju pesme “To The Sky” koja je pripremljena za ovo evropsko muzičko takmičenje koje će se ove godine održati u Kopenhagenu. Ipak, u Danskoj će pevati na makedonskom jeziku, jer je to idealna prilika za promociju Makedonije i samog makedonskog jezika.

Muziku za kompoziciju su napisali Darko Dimitrov i Lazar Cvetkoski. Tekst za makedonsku verziju napisala je Elena Risteska, a za englesku verziju tekst su napisali Elena i Darko u saradnji sa rumunskim tekstopiscem Laurom Rosko.

Pevačica koja se od nedavno bavi i glumom otpevaće pesmu “To The Sky” u drugoj polufinalnoj večeri 8. maja, a što se same numere tiče, kaže da je imala preko 50 ponuda, ali joj se ova pesma najviše dopala.

Čitaj još  NOVI SPOT: Miligram - "Bulevari (Grad koji prepoznaje ljubav)" (OFFICIAL VIDEO 2014)

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Svetplus