tanja savic sa muzem

Tanju Savić muž naterao da skine tetovažu! (FOTO)

Dušan je Tanju stalno pritiskao da otkloni tu tetovažu, jer ga jako nervira. Često su se svađali zbog nje, a neretko joj je pretio i razvodom ukoliko to ne otkloni.

Tanja Savić pod pritiskom supruga Dušana otklonila je sve tragove njene velike ljubavi koju je imala sa izvesnim Neđom.
Naime, pevačica je pre nekoliko godina na vratu istetovirala slovo ‘N’ koje je početno ime momka Neđe, sa kojim se zabavljala u to vreme.

tanja savic selfi 2015

– Tanjina najveća ljubav je Neđa, čije početno slovo imena je istetovirala pre nekoliko godina. Pošto je on oženjen i ima decu, Tanja je morala da prekine viđanje s njim uprkos tome što ga je jako volela. Nakon toga počela je da se zabavlja sa Dušanom, kome je ta tetovaža jako smetala – rekao je dobro obavešten izvor i dodao:

– Dušan je Tanju stalno pritiskao da otkloni tu tetovažu, jer ga jako nervira. Često su se svađali zbog nje, a neretko joj je pretio i razvodom ukoliko to ne otkloni. Zbog svih svađa i Dušanovih insistiranja Tanja je skoro otklonila tetovažu – rekao je izvor.

Kako dalje saznajemo, Savićeva je tetovažu otklanjala skalpelom i trenutno na mestu gde je nekad postojao inicijal, pevačica ima ožiljak veličine tri centimetara, koji pokriva puderom.

Ono što je takođe važno jeste da je Tanja nekadašnji trag ljubavi otklanjala hirurškim, a ne laserskim putem, zbog čega vrat nije mogla da pomeri više od mesec dana. Sve te bolove bivša zvezda “Granda” trpela je zbog “mira u kući”.

Čitaj još  Goga Sekulić pokazala budućeg muža!

tanja savic tetovaza

Kako bismo potvrdili informacije dok kojih smo došli, pokušali smo da kontaktiramo sa Tanjom Savić, ali su svi brojevi telefona poznati redakciji bili nedostupni.

Podsetimo, već se pisalo da je Tanja pokušala da skine ovu tetovažu, ali da joj to nije pošlo za rukom. Takođe, zbog ovih inicijala Tanja je u javnosti uhvaćena u laži. Naime, pre nekoliko godina Savićeva se u emisji „Narod pita“ pred milionskim auditorijumom pohvalila da je laserskim putem uklonila tetovažu koja ju je podsećala na bivšeg dečka, ali je samo nekoliko nedelja kasnije uslikana u Tuzli, a famozno slovo se tada nalazilo na njenom vratu. Ipak, nekoliko godina kasnije inicijal je otklonjen, a njen suprig Dušan može da odahne.

autor: Zorica S. Radulović