tanja savic tlzp

Tanja Savić se opet ispalila!

Ivanović se našalio sa Savićevom, ali je ona opet odvalila glupost kada je rekla da folk pevačica tada nije imala nos.

I u jučerašnjem izdanju šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ takmičari su pokazali da su spremni na sve samo da verodostojno prikažu likove koje imitiraju.

Svi su bili maestralni, a na kraju je pobedu odnela Elena Ristevski, koja je prodrmala sve u studiju kao Dženifer Lopez. Ona je nagradu od hiljadu evra poklonila Domu za decu bez roditeljskog staranja “11. oktobar” u Skoplju.

Neda Ukraden je ponovo bila muško – ona je na scenu dovela Boru Đorđevića i njegov čuveni hit „Dva dinara, druže“.

Bane Mojićević nije imao zahtevnu koreografiju, ali specifična mimika i glas frontmena grupe Metalika nisu bili ni tako jednostavni izazovi. Jelena Gavrilović našla se u koži Vesne Zmijanac, dok je Katarina Bogićević bila Psaj.

Tanja Savić je bila počastvovana što je dobila da imitira svog idola – Draganu Mirković. Kukuruzi iz Draganinog spota za pesmu „Pitaju me u mom kraju“ upotpunili su scenu šoua.

– Strašno ti stoji kukuruz. Mislim da ti fali malo nosa za Draganu Mirković iz tog perioda – rekao je Ivan Ivanović, na šta je Tanja, po običaju, odvalila glupost:
– Ne, tada nije imala nos!
– Pa nije bila Majkl Džekson da nema nos – našalio se voditelj.

Čitaj još  Parovi: Ružica ponovo napravila haos u vili!

Publiku je uveselio nastup Kebe i Okija. Oni su bili Bluz braders. Imali su mali problem da isprate ritam, ali su to nadomestili šarmom. Čipi je nastupio kao Alen Islamović, dok je Ivan Jeftović bio Bajaga.

izvor: Kurir