tanja i dusan se sele iz vile

Tanja Savić se iselila iz vile jer nema novca da je plaća!

Pevačica ne može da izdvaja ogroman novac za iznajmljivanje kuće, pa će po povratku iz Australije tražiti jeftiniju.

Tanja Savić iselila se iz iznajmljene vile na Bežanijskoj kosi u kojoj je sa suprugom Dušanom i sinovima Ðorđem i Maksimom živela dve godine jer za nju više ne može da izdvaja 1.500 evra mesečno.

Pevačica je juče ujutru s porodicom otputovala za Australiju, a u međuvremenu je otkazala kuću da se ne bi izlagala nepotrebnim troškovima. S obzirom na to da joj je obim posla znatno manji nego ranije, kako saznajemo, Tanja ne može više da izdvaja toliki novac za kiriju i komunalije, pa je odlučila da u aprilu, kad se vrati u Beograd, pronađe jeftiniju kuću.

tanja savic nagrada

– Tanji je teško što napušta vilu u elitnom delu grada jer je emotivno vezana za nju, a najteže joj je zbog sinova pošto im je vrtić blizu. Njen suprug je razgledao kuće koje nisu mnogo skupe, ali teško je naći isto tako komfornu a upola jeftiniju. Razlog za selidbu je prvenstveno to što zbog kirije moraju da se stisnu na nekoj drugoj strani, pa im je teško da sebi obezbede osnovno za život. Pošto će Savićeva s porodicom u Australiji provesti dva meseca, nije želela da unapred iskešira 3.000 evra za kuću u kojoj neće boraviti za to vreme – otkriva izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Dara Bubamara ne nosi gaćice?! (FOTO)

Da su u procesu selidbe, potvrdio je i Tanjin suprug Dušan.

– Pakujemo stvari pošto se selimo iz kuće – rekao je Jovančević pre nekoliko dana.

izvor: Kurir