tanja savic

Tanja Savić pukla sa tezgama!

Prošlo je vreme kada je Tanja Savić od jednog svog nastupa znala u džep da stavi i do 8.000 evra, jer danas peva za svega 2.000! Ove situacije su očigledno svi svesni sem same pevačice, koja, kako saznajemo, u poslednje vreme odbija da peva za ovu svotu novca jer veruje da zaslužuje više.

– Tanja je na vrhuncu popularnosti uzimala oko 8.000 evra i nije bilo nikakvih problema. Vlasnici diskoteka i klubova su je bez razmišljanja zvali i odvajali toliko para, jer je u tom trenutku imala pokriće za to. Izbacila je velike hitove i svuda je vladalo veliko interesovanje za nju. Međutim, kada se preselila u Australiju i posvetila se majčinstvu, njene povratničke pesme nisu naišle kod publike na neko veliko oduševljenje. Tražena je i danas, ali to nije kao pre. Već je jednom po dolasku iz Golden Kosta bila primorana da koriguje cenu kako bi imala više nastupa, međutim, iako su svi iz njenog okruženja svesni da ju je dosta kolega i koleginica prešišalo što se tiče popularnosti i hitova, ona i njen suprug Dušan odbijaju da se pomire sa tom činjenicom – objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje da, iako je dogovor sa novim menadžerom bio da u Srbiji radi za 2.000 evra, ona sada to odbija i traži koju hiljadu više.

Tanja Savic

– Kada se povukao sa funkcije menadžera, Dušan je obećao da se neće mešati oko nastupa, međutim, sve ređe to poštuje. Novi pevačicin menadžment je po dogovoru zakazao nastupe po ceni od 2.000, ali Dušan i Tanja se sada ne slažu sa tim jer misle da pevačica treba da uzme bar 3.000 evra, ako ne i više. Navodno, raspitali su se kakvo naplaćuju druge kolege, i kad su saznali da neki koji su manje popularni naplaćuju isto ili slično, odlučili su da cene za Tanjine nastupe povećaju. Od ove informacije je menadžere glava zabolela, jer su svesni da takvim pristupom ništa neće postići, a neće ni tu veću cenu izvući, pa su uspeli bračni par da obuzdaju bar dok se ne odrade tezge koje su već zakazane – zaključuje izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Ana Marija zbog batina imala spontani pobačaj?!

izvor: Alo