armin bijedic diskvalifikovan

Takmičar diskvalifikovan jer je odbio ugovor ‘Granda’!

Uoči šestog kruga se desila još jedna diskvalifikacija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, jer je kandidat odbio da potpiše ugovor.

Učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Armin Bijedić, uspeo je da se plasira u šesti krug takmičenja, nakon čega mu je ponuđen ugovor sa “Grand” produkcijom. Međutim, on je odustao od potpisivanja ugovora, nakon što ga je detaljno pročitao.

Kako prenose bosanski portali, Armin je zbog stava prema ponuđenom ugovoru diskvalifikovan, njegovi snimci sa sajta Jutjuba su odmah obrisani, te su mu vrata “Grand” produkcije zauvek zatvorena.

Armin se oglasio i objasnio zašto je odbio ovaj ugovor.

– Ovim putem sve moje prijatelje, fanove, kolege i sve koji su me podržavali i pratili za vreme mog takmičenja u Zvezdama Granda obaveštavam i potvrđujem ono što se pisalo proteklih dana, a to je da više nisam učesnik pomenutog takmičenja. Direktno sam prošao u šesti krug, nakon čega mi je ponuđen ugovor koji nisam želeo da potpišem. Razlozi mog nepotpisivanja su lične prirode. Nije tačno da sam došao u konflikt sa gospodinom Sašom Popovićem, niti bilo s kim drugim iz Grand Produkcije kako se navodilo u pojedinim medijima. S obzirom da nisam potpisao ugovor, izgubio sam pravo na dalje takmičenje. Takođe, želeo bih da zahvalim Grand televiziji, Grand produkciji, a posebno gospodinu Saši Popoviću na pruženoj prilici, odvojenom vremenu i razumevanju. Ja ću da nastavim sa svojim radom, da se trudim i borim za svoju karijeru, prvenstveno zbog ljudi koji prate moj rad i koji vole ono što ja radim. O mojim nastupima ćete biti blagovremeno obavešteni – rekao je Armin Bijedić.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Petoro takmičara iz baraža prošlo dalje!

izvor: Exkluziva

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply