grob jelene marjanovic

Tajanstveni muškarac obilazi grob Jelene Marjanović

Za ovih mesec dana dolazio je samo pevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

Na dan kada se navršilo sedam meseci od misterioznog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), čije srce je prestalo da kuca 2. aprila na nasipu Crvenka, tokom prepodneva na njenom grobu nije bilo nikog.

Kako su potvrdili redovni posetioci, otkako se navršilo šest meseci od Jeleninog ubistva, njeni najmiliji sve ređe dolaze, a brigu o njenoj večnoj kući vodi lokalna cvećarka, koja s vremena na vreme menja cveće i briše spomenik pre dolaska njenog supruga Zorana Marjanovića.

– Došli ste jer se danas navršava sedam meseci od Jeleninog ubistva – započinje razgovor starija gospođa koju smo zatekli kod Jeleninog groba.

– Nema cvećarke da zameni cveće i prebriše spomenik, a to znači da Marjanovići neće doći ili će to uraditi znatno kasnije, kada se otvori kapija za automobile. Znate, ovde mi počiva ćerka i svakodnevno dolazim, pa sam primetila da oni nikada nisu došli peške na groblje, uvek se dovezu automobilom. Upale sveće, izljube Jeleninu sliku, postoje malo, pa odu, to im je praksa – u dahu objašnjava vremešna gospođa.
Prema njenim rečima, otkako je Jeleni majka preminula, njen grob se ređe posećuje. Za ovih mesec dana dolazio je samo pevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

Čitaj još  Tonči Huljić se zbog Viki Miljković preselio u Beograd?!

– Znate, primetila sam tog čoveka, uvek nosi kačket. Došeta, stane ispred groba, postoji koji minut i ode. Ali nikada nije doneo cveće, zapalio sveću, pa ni dodirnuo Jelenin spomenik – priča ova gospođa.

Zoran: Vladimir ne može na noge

Zoran Marjanović posetio je Jelenin grob juče po podne, baš kako je rekla starica, kada su se otvorile kapije za automobile.

– Čekam da otvore kapiju, pa da posetimo Jelenu, otac Vladimir zbog zdravlja ne može da pešači – rekao je Zoran kada smo ga juče pozvali.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply