svekar jelene marjanovic

Svekar ubijene pevačice se sam odao?!

Policija je računala na to da bi svekar, verujući da može da se izvuče, mogao da napravi neki pogrešan korak i tako obezbedi novi dokaz kako bi se konačno stavila tačka na to brutalno ubistvo.

Prošlo je tačno mesec dana od brutalnog ubistva Jelene Krsmanović, a policija i dalje danonoćno traga za ubicom.

Ipak, kako pojedine situacije ukazuju da je čitav slučaj blizu rešenja, ali i dalje ne postoje materijalni dokazi koji bi ubicu mogli da izvedu pred lice pravde, odnosno da bude uhapšen.

Porodica Marjanović i dalje je jedna od najosumnjičenijih, a dodatno je situaciju podgrejao i svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, koji se na neki način sam odao da je umešan u slučaj.

Vladimira je prošle nedelje ponovo saslušan u stanici “29. Novembar” zbog ubistva pevačice, a nakon što je izašao iz policije, potrčao je u zagrlja svojoj supruzi Zorici koja ga je čekala i rekao:
– Zorice, zeznuo sam ih. Izvući ćemo se, izvući. Ne brini, mislim da me više neće dirati – rekao je izvor koji se u tom trenutku nalazio ispred policije.

Čitaj još  Hepi televizija tužila Jelenu Golubović

Policija je računala na to da bi Vladimir, verujući da može da se izvuče, mogao da napravi neki pogrešan korak i tako obezbedi novi dokaz kako bi se konačno, nakon više od mesec dana, stavila tačka na to brutalno ubistvo koje je zaokupiralo i pažnju javnosti.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink