svekar jelene marjanovic

Svekar ubijene pevačice se sam odao?!

Policija je računala na to da bi svekar, verujući da može da se izvuče, mogao da napravi neki pogrešan korak i tako obezbedi novi dokaz kako bi se konačno stavila tačka na to brutalno ubistvo.

Prošlo je tačno mesec dana od brutalnog ubistva Jelene Krsmanović, a policija i dalje danonoćno traga za ubicom.

Ipak, kako pojedine situacije ukazuju da je čitav slučaj blizu rešenja, ali i dalje ne postoje materijalni dokazi koji bi ubicu mogli da izvedu pred lice pravde, odnosno da bude uhapšen.

Porodica Marjanović i dalje je jedna od najosumnjičenijih, a dodatno je situaciju podgrejao i svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, koji se na neki način sam odao da je umešan u slučaj.

Vladimira je prošle nedelje ponovo saslušan u stanici “29. Novembar” zbog ubistva pevačice, a nakon što je izašao iz policije, potrčao je u zagrlja svojoj supruzi Zorici koja ga je čekala i rekao:
– Zorice, zeznuo sam ih. Izvući ćemo se, izvući. Ne brini, mislim da me više neće dirati – rekao je izvor koji se u tom trenutku nalazio ispred policije.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović opljačkana u tržnom centru!

Policija je računala na to da bi Vladimir, verujući da može da se izvuče, mogao da napravi neki pogrešan korak i tako obezbedi novi dokaz kako bi se konačno, nakon više od mesec dana, stavila tačka na to brutalno ubistvo koje je zaokupiralo i pažnju javnosti.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink