boban rajovic sa pevacicama

Sve zvezde banjalučkog Oskara popularnosti (FOTO)

Zvezda „Granda“ obeležila manifestaciju svojim nastupom, Milica Pavlović nameštala grudi, dok su Radu Manojlović mučile potpetice, a Boban Rajović se pojavio sa čak tri devojke u svom društvu.

U sportskoj dvorani Borik u Banjaluci održana je dodela muzičkih nagrada Oskar, kojoj je prisustvovalo oko šest hiljada ljudi.

Manifestaciju koja se organizuje već 18 godina obeležili su provokativni nastupi Milice Todorović, Rade Manojlović i Milice Pavlović.

milica todorovic

Pobednica druge sezone „Zvezda Granda“ došla je bez dečka i koreografa Miloša, koji joj je osmislio seksi koreografiju zbog koje su muškarci u publici uzdisali. Ona je plesala u izazovnoj crnoj haljini, a u jednom trenutku je pred svima pokazala zadnjicu. Guza joj je i dalje jedna od najboljih na estradi. Ono što smo primetili, što je doduše i sama Milica nedavno priznala, njen višak kilograma je bio evidentan.

Njena imenjakinja Milica Pavlović trudila se da namesti grudi koje su bežale iz korseta, a Radu Manojlović su mučili visoke potpetice, koje su čini se bile veće bar jedan broj, i pitanja novinara o dečku Momiru Gajiću. Najveći aplauz dobio je Andrija Milošević, koji je veče proveo u društvu lepih policajki i uz nekoliko čaša piva. Željko Vasić došao je u pratnji supruge, a Nini Badrić društvo je pravio bivši član Kolonije Tomislav Jelić.

milica pavlovic oskar

Dodeljeno je tridesetak nagrada, a na sceni su se pojavili i Van Gog, Željko Samardžić, Halid Muslimović i mnogi drugi.

Ivana Selakov vraćena sa granice!

Aca Lukas, Ivana Selakov i Jelena Rozga nisu došli na manifestaciju. Lukas je javio da u Beogradu ima neodložne obaveze, Rozga je svoje odsustvo opravdala visokom temperaturom, a Ivana Selakov je vraćena sa granice jer joj je istekao pasoš.

Boban Rajović po Oskara došao sa ličnim haremom!

Pevač Boban Rajović je zbirci svojih nagrada i priznanja dodao još jednog Oskara koji mu je uručen na ‘Oskaru popularnosti’ u Banjaluci.

Međutim, priznanje nije ono na čemu su mu kolege te večeri zavidele i zbog čega su ga mnogi muškarci ‘ispratili’ ljubomornim pogledima. Naime, Rajović se pojavio u društvu sa čak tri devojke koje su mamile poglede i uzdahe. Ne mareći za ljubomorne i ispitivačke poglede Rajovićevih kolega, devojke su smelo pozirale fotografima.

– Vidi Rajovića sa ličnim haremom – čuli su se komentari, a neki su se pitali “šta je to toliko zanimljivo na tom čoveku da su oko njega uvek zgodne i mlade devojke”.

boban rajovic i mirna kosanin

Misterija je rešena kada je Boban stupio na scenu u prepunoj dvorani “Borik”, pošto je publiku zagrejao jednim od svojih hitova, Rajović je najavio “Kafanski fakultet”, a na sceni su mu se pridružile tri prelepe devojke – Mirna Košanin, Mira Milosavljević i Ana Barešić, koje su te večeri bile glavna tema došaptavanja u bekstejdžu.

Čitaj još  Ivan Gavrilović snimio duet sa Minom Kostić pa je ispljuvao! (PROMO)

– Primetio sam ja te poglede, nije da nisam. Neke kolege su me čak i otvoreno pitale: “Pa, dobro Rajoviću, zar nije mogla biti jedna nego baš tri”, ali nije to ono što mnogi misle. Devojke su dio moje izdavačke kuće i projekta ‘Kafanski fakultet’ čija promocija je u utorak. Naravno da mi imponuje sve to, ali kažem, naša veza je čisto poslovna. Jako sam ponosan na njih i ubeđen sam da će da naprave haos na estradi – rekao nam je Rajović.

Poreznici posetili dodelu Oskara popularnosti u Banjaluci

U sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci održana je dodela muzičkih nagrada Oskar pred publikom koja je brojala oko šest hiljada ljudi.

Pred sam početak manifestacije organizatore su posetili poreski inspektori zbog čega su se mnogi uplašili da će dodela Oskara biti otkazan.

rada manojlovic oskar

– Ljudi rade svoj posao. Godina sam u poslu normalno je da dođu da pogledaju kako radimo. Nema to veze s onim što se radi u Srbiji. Došli su po prijavi nekog građanina – rekao je za Zoran Đurić, organizator banjalučkog Oskara.

Dodelu Oskara oskara obeležili provokativni nastup su Milica Todorović, Rada Manojlović, čelistkinje Ane Rucner i Milice Pavlović, kao i izostanak tri izvođača koji su očekivani da zatvore program i dobiju priznanja za hit i duet godine. Aca Lukas se nije pojavio jer se zadržao na snimanju u Beogradu, Ivanu Selakov vratili su s granice zbog isteka pasoša, dok se bivša pevačica Magazina Jelena Rozga požalila da ima visoku temperaturu.

goca trzan oskar

Publika, koju je činila uglavnom mlađa populacija, vidno zadovoljna napustila je “Borik”, a jedna od posetiteljki, Biljana Vidović, kazala je da je isključivo došla kako bi videla i čula svoje muzičke miljenike Baneta Mojićevića, “Lexington band” i Željka Samardžića.

Otkrila je da je podjednako uživala i u interpretacijama Goce Tržan i Milice Todorović, te dodala da joj je drago da postoji manifestacija tog tipa u Banjaluci.

izvor: Kurir, Nezavisne