zoran marjanovic sa jeleninom slikom

Sve činjenice o ubistvu pevačice upućuju na muža!

Jelenu je ubila za sada nepoznata osoba, smrskao joj je lobanju udarcima motkom, a nakon svirepog ubistva bačena je u močvaru.

Ubistvo Jelena Krsmanović potreslo je čitavu Srbiju, kao i region, a dok policija intenzivno traga za počeniocem, pojedini dokazi ukazuju da je glavni osumnjičeni za ovaj svirepi zločin, upravo pevačicin suprug Zoran Marjanović.

Uemisiji Paparazzo lov imali smo priliku da vidimo čitavu rekonstrukciju ubistva Jelene Krsmanovović, a navedeno je i nekoliko činjenica koje ukazuju da je glavni osumnjučeni Zoran Marjanović.

Neke od njih, kako poslednjih nedelja pojedini mediji navode su i te, da je upravo pevačicin suprug dva puta pao na poligrafu, nestanak supruge je prijavio 4 sata nakon njenog nestanka, prvo je zvao medije, davao je različite i kontradiktorne izjave u policiji, ruke su mu bile izgrebane i krvave, prijatelji i poznanici su otkrili da je bio patološki opsednut njome, dok je čitava Zoranova porodica varikinom oprala sve stvari u kući posle ubistva.
Jelenu je, dok se ne pronađe ubica ili zvanično uhapsi, ubila nepoznata osoba, smrskao joj je lobanju udarcima motkom, a nakon svirepog ubistva bačena je u močvaru. Policija intenzivno traga za počiniocem i uskoro bi trebalo da ubica bude uhapšen.

Čitaj još  Jelena Karleuša izbačena iz 'Trokadera'!

Pogledajte retrospektivu događaja:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus