rada manojlovic pozdrav fanovima

Sva modna izdanja Rade Manojlović (FOTO)

Pevačica Radmila Manojlović bukvalno personifikuje “preko trnja do zvezda” izreku. Od Četereža do velike scene itd, itd… Rada već nekoliko godina obitava na estradnom nebu Srbije, upućeni vele da se odlično kotira, ali često je na meti modnih kritičara. Stvarno, Rado, ko te oblači?

rada manojlovic docek nova godina

Rado, lepa Rado… Kaže pesma. Neosporno, Rada je lepa, ali ponekad omane sa izborom. Dobro, desi se svakome… Recimo ova haljina sa novogodišnjeg dočeka. Rada neodoljivo podseća na rimske imperatore, posebno sa ovim komadima nakita, kako bi se upotpunila asocijacija na antičke junake.

rada manojlovic bela haljina

Ovde se Rada odlučila za haljinu po uzoru na Cecin hit “ja još spavam po navici, u tvojoj majici, tvojoj majici”. Rekosmo haljinu, ne majicu. Haljinu dužine prosečne majice. Da bi bilo jasnije koja je dužina u pitanju…

rada u koznim pantalonama

Rokenrol, bejbi! Rada je ovom prilikom odabrala buntovnički stajling. Ili se neko odlučio umesto nje. Veruje se da je Harlija parkirara ispred.

rada haljina iz spota

Ne postoji bolje objašnjenje za ovu haljinu do toga da su dizajneri iz “KPZ Zabela”, ali nije tako. Na svu sreću, Rada ovako nije prošetala ulicom, samo se ovako obukla za potrebe spota. Sve, sve, ali kapica?

rada u bez haljini

Uf, šta bi? Ovo malo liči na to da se pri izlasku iz kuće uplela u zavesu i samo je povezala nečime. Primetićemo da je u pitanju kvalitetna zavesa.

Čitaj još  Mensur Salkić: Predstavnik BIH na 'Turkoviziji' (VIDEO)

rada na pocetku karijere

Setimo se Rade i sa početka karijere… Vazda je volela kratko.

rada manojlovic sa kokoskama

No, kako smo već rekli na početku teksta, Rada se uvek ponosila svojim poreklom. Ona je iz sela Četerež i rado govori o njemu. A najbolje se oseća kada je prirodna i samo svoja. Zato veliki plus za stajling “kod kuće izgledam ovako”.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org