marija bulat priznala krivicu

Supruga Marka Bulata priznala krivicu!

Ukoliko sud prihvati nagodbu, biće kažnjena uslovno tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, koja je u septembru demantovala da je privođena u velikoj policijskoj akciji “Cunami”, sklopila je dil sa Višim tužilaštvom u Beogradu.

Marija je priznala da je od dilera kupila dva grama kokaina, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu.

Ona je, kako navodi izvor, potvrdila da je drogu kupila za sopstvenu upotrebu. Ukoliko sud prihvati nagodbu, biće kažnjena uslovno tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.
– Postupak protiv Marije Nikolić i dilera uhapšenih u akciji “Cunami” vodilo je Više tužilaštvo u Beogradu. Ona je priznala krivicu i sklopila sporazum o priznanju krivice, koji bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. Ako bude potvrđen, Marija neće ići u zatvor u narednih godinu dana ukoliko ne potvrdi krivično delo. Međutim, ako joj se dogodi da je policija ponovo uhvati kako kupuje drogu, moraće da provede tri meseca u zatvoru – objašnjava sagovornik.

Čitaj još  Nataša Bekvalac plakala i pevala

Supruga Marka Bulata privedena je 11. septembra u velikoj policijskoj akciji i kojoj su uhapšene desetine narko-dkilera, silovatelja i pljačkaša. Navodno, inspektori su pratili dvojicu dilera koji su u njeno poštansko sanduče ubacili paketić droge. Sačekali su da vide ko je kupac i tada je Bulatova žena privedena.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK